Co takhle si zajet do autokina? Užijte si film v pohodlí svého bouráku

Co takhle si zajet do autokina? Užijte si film v pohodlí svého bouráku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Během karantény a omezeného kulturního života našeho národa se otevřela celá řada autokin. Některé z nich fungovaly dočasně, jiné mají již zažitou tradici. Co děláte dnes večer? Co takhle se vydat do autokina? Jejich program můžete omrknout i v případě, že byste se pro kino rozhodli jiný den.

Brno je zlatá loď

Do Brna do kina? Proč ne, je to superní výlet! Brněnské autokino naleznete v prostoru Výstaviště, takže se nemusíte bát, že byste tam netrefili. Konkrétně se nachází za pavilonem Z. Promítá 4 dny v týdnu, a nabízí vám tak filmový zážitek z pohodlí vašeho vlastního auťáku.

Dnes v 8 večer uvidíte Birds of Prey, a v sobotu se tam můžete vydat od 17:30 na Angry Birds ve filmu 2, a od 8 večer na Parazita. V neděli pak dávají od 17:30 snímek Pokémon: Detektiv Pikachu.

V Praze je blaze

V Praze funguje autokin hned několik. Například autokino Strahov nabízí dnes večer 21:30 film Rivalové. V sobotu si tam můžete od 18:30 zajet na autofotbal – bude se promítat přímý přenos 28. kola fotbalové Fortuna Ligy. A v neděli pak dávají od 21:30 film V síti.

Nechce se vám tísnit se v kině? Zajeďte si do autokina, kde máte pohodu a můžete si křupat dobroty tak nahlas, jak se vám jen zachce.