Co pro nás chystá třetí díl Spider-Mana a kdy se ho dočkáme? Tom Holland tentokrát nechce nic prozradit

Co pro nás chystá třetí díl Spider-Mana a kdy se ho dočkáme? Tom Holland tentokrát nechce nic prozradit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Třetí reboot Spider-Mana s Tomem Hollandem diváky potěšil natolik, že se už chystá jeho třetí díl. A prý půjde o pořádně šílenou jízdu. Co Petera Parkera čeká po návratu domů, kdo z herců se vrátí a kdy se novinky dočkáme? Čtěte dále.

Kdo se vrátí?

Zatím víme jistě, že kromě Toma Hollanda v roli Spider-Mana se vrátí i Zendaya jako MJ, Jacob Batalon jako Peterův kamarád Ned a Marisa Tomei jako teta May.

Jako nová postava se zde objeví Doctor Strange v podání Benedicta Cumberbatche. Ten by měl nahradit Tonyho Starka a Nicka Furyho. Zatím ale nevíme, jak velkou roli v příběhu sehraje.

Velkým překvapením je také návrat Jamieho Foxxe v roli Electra, kterého už ztvárnil v minulém rebootu s Andrewem Garfieldem - The Amazing Spider-Man 2.

Otázkou stále zůstává, jestli i v dalším pokračování znovu uvidíme Jake Gyllenhaala jako Mysteria. Na konci filmu sice vypadal vážně zraněný, ale s pomocí jeho triků se může stát všechno.

O co půjde?

O příběhu se toho zatím moc neví, a tak fanoušci přichází s řadou teoriií. Tom Holland tentokrát nechce nic prozradit, potom co u minulého filmu omylem oznámil jeho název. Prý už se z toho poučil a tentokrát nic neprozradí.

Zatím na svůj Instagram sdílel jen fotku z natáčení a o novém příběhu Petera Parkera řekl jen, že bude naprosto šílený.

Po tom, co Spider-Man: Daleko od domova skončil prozrazením Spider-Manovy identity, odhaduje se, že Peter bude na útěku. V tom by mu právě mohl pomoct Doctor Strange. Spider-Man je také obviněn ze zabití Mysteria, takže to nejen v New Yorku nebude mít vůbec lehké. 

Uvidíme, co dalšího na Petera bude čekat.

Název filmu zatím také nebyl oznámen. Tvůrci by do něj ale znovu chtěli přidat slovo Home, protože tomu tak bylo již u obou dílů. Fanoušci vtipně začali odhadovat, že by mohlo jít o názvy jako Work From Home nebo Home Run.

Kdy novinka dorazí do kin?

Kvůli odložení natáčení by se do kin měla dostat až v prosinci příštího roku. Oficiálním datem je zatím 17. prosince 2021. Tvůrci navíc oznámili, že Spider-Man vyjde až když budou kina znovu naplno fungovat.

Trailer by měl vyjít nejspíš v létě 2021.

 

Teď už nám nezbývá nic jiného než čekat a uvidíme co pro nás Marvel a Sony vytvoří.