Autorka muzikálů Mamma Mia! prozradila: Třetí pokračování bude!

Autorka muzikálů Mamma Mia! prozradila: Třetí pokračování bude!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mamma Mia! „To musí být trilogie“, prohlásila jedna z tvůrkyň kultovního muzikálu s Amandou Seyfried a Meryl Streep, Judy Craymer, a oznámila, že třetí část filmu s oblíbenými písničkami ABBY se připravuje. Už se nemůžete dočkat?

Judy Craymer přiznává, že nápad na natočení třetího pokračování nosí v hlavě už dlouho, nicméně realizaci filmu nyní přerušila koronavirová pandemie. Hlavní protagonistce Amandě Seyfried se ale nápad na třetí díl také zamlouvá a stejně tak společnosti Universal Pictures, která je zodpovědná i za předchozí díly. Judy Craymer dodala, že v muzikálu opět zazní nejen nejznámější hity ABBY, ale také písně nahrané Benny Andersonem a Bjornem Ulvaeusem pro potřeby jednoho z posledních virtuálních koncertů, které měly oficiální premiéru v září minulého roku.

A co nás ve filmu čeká?

První dva díly zaznamenaly obrovský úspěch – v kinech je sledovalo přes 400 milionů diváků z celého světa. V první části Mamma Mia! jsme byli svědky příprav na svatbu Sophie (Amanda Seyfried) a účastnili jsme se spolu s ní a jejími kamarádkami pátrání po biologickém otci mladé Sophie. Ve druhém díle, nazvaném Mamma Mia! Here We Go Again, se proplétají dvě časové linie, přičemž v té první se vracíme do doby, kdy mladá Donna (Meryl Streep) očekává narození dcery. Druhá linie nás pak vrací do současnosti, tedy do doby deset let po prvním díle. Vyspělá Sophie tentokrát plánuje znovuotevření hotelu na kouzelném řeckém ostrově, kam se opět sjedou tři potenciální tatínkové. Co přinese třetí část Mamma Mia!? To ještě není známo. Fanoušci však již spekulují a vymýšlejí možné scénáře.