Arnold Schwarzenegger se objeví na Netflixu

Arnold Schwarzenegger se objeví na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stále utajovaný projekt, který je označovaný pracovně Untitled Arnold Schwarzenegger nebo Spy-Adventure „UTAP“ dostává konečně podobu. Půjde o dobrodružný seriál, jehož I. série bude mít 8 asi hodinových dílů.

Vznik projektu má datování na konec roku 2020 a známý slavný herec se tak poprvé ve své kariéře do projektu zapojuje nejen jako herec hlavní role a výkonný producent, ale podílí se i na scénáři. Jak uvedl magazín Deadline, Netflix musel o práva na seriál hodně bojovat, ale nakonec svou nabídkou slibný projekt získal. Seriál je opravdu trefou do černého, protože o slavného herce, který navíc není ze seriálů okoukaný, je velký zájem. Už více než pět desetiletí se tento rakouský Herkules představuje ve filmech, ale v seriálové tvorbě to bude jeho poprvé.

V dobrodružné podívané si zahraje také Monica Barbaro (31 let). Herečka je známá ze seriálů a velkou příležitost dostala ve filmu Top Gun: Maverick, který je však tak intenzivně v kinech odkládaný, že už se na něj pomalu zapomíná.

Děj by měl být postavený na jednoduché zápletce. Otec a dcera pracují roky jako agenti CIA, ale protože pojem tajný agent berou smrtelně vážně, tají tuto skutečnost i před sebou. Jejich životy a vztah je tak jsou velká lež. Pak se ale něco stane a okolnosti je donutí spolupracovat a odhalit o sobě pravdu.

Netflix slibuje výbušné akce a špionážní děj. Seriál je v současnosti ve stádiu příprav. Natáčení se připravuje v kanadském Torontu a všichni doufají, že do dlouho odkládaného projektu nezasáhne pandemie.

Zajímavosti o Arnoldovi

Věděli jste o tomto slavném herci, že se stal multimilionářem mnohem dříve, než vyrazil divákům dech svou postavou na filmovém plátně? A nešlo o rodinné jmění, protože vyrostl v chudé čtvrti a největší rodinnou událostí bylo, když si domů koupili ledničku.

Když mladý svalovec vyhrál 4x (1x ještě jako amatér) Mr. Universe, sbalil si pár věcí a úspory a odstěhoval se do Los Angeles. Měl v kapse 27 tisíc dolarů. Se svým přízvukem, pomalou mluvou a horou svalů v lidech budil dojem, že není moc chytrý, ale opak byl pravdou. Sport ho naučil vytrvalosti a disciplíně a chudé poměry šetrnosti. Nedokázal pochopit, že Američané jsou spokojení v pronajatých nemovitostech a utrácí zbytečně peníze takovým způsobem. Zkusil tedy investovat do nemovitostí a začalo se mu opravdu dařit. To mu umožnilo věnovat se sportu a pokoušet se o štěstí u filmu. A tak vznikla jedna legenda.

 

Zdroj: