Dnes v Ulici: Vztah Báry s Brunem čeká zásadní zvrat a Vítek má důvod se nad sebou zamyslet

Dnes v Ulici: Vztah Báry s Brunem čeká zásadní zvrat a Vítek má důvod se nad sebou zamyslet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po večeři, která neproběhla úplně standardně, se Bára s tátou pohádá. Myslí si totiž, že právě kvůli jeho nevhodným otázkám ji teď Bruno opouští. Situace se však vyvine úplně jinak a mnohem lépe, než by si Bára mohla přát.

Bára se obává toho, že její táta přestřelil

Ještě večer byla Bára celkem v pohodě. Večeře sice neprobíhala podle jejích představ, ale ve snu by ji nenapadlo, že by právě tato večeře mohla vést k jejímu rozchodu s Brunem. Na jiné, horší myšlenky ji přivedl Michal, který s Bárou v poslední době hodně rozebírá vztahové věci. Možná i díky tomu měl pocit, že musí Báře na rovinu říct, že se Bruno choval divně. Jeho zbrklý odchod mu k němu vůbec neseděl. Takhle se Bruno běžně nechová. Něco je špatně a Michal je přesvědčený, že za to mohou tátovy přesvědčovací manýry. Místo, aby si s ním na pohodu popovídal, rovnou mu vmetl do tváře, že v Coolně zahazuje svůj potenciál. Kdo by chtěl mít takového šťouravého tchána?

Na Michalově verzi něco bude

Co naplat, že je ve svém tvrzení Michal úplně mimo. Báře stačí, když tuhle vyhrocenou verzi slyší z jeho úst a už se jí v hlavě začínají rojit černé myšlenky. Je to přesně tak, jak Michal říká. Táta Bruna naštval. To proto se tak rychle zvedl. To proto jí neodpovídá na SMSky. Určitě teď přemýšlí nad tím, jak se s Bárou rozejít. Po probdělé noci už Bára definitivně lituje toho, že Bruna na večeři přivedla. Když do pokoje vtrhne Vítek a opět začíná grilovat Michala ohledně učení, pořádně se do něj obuje. Vyčte mu jeho chování a Vítka to nutí se nad sebou zamyslet.

Vítka celá situace mrzí a rozebírá ji s Ivou

Bářina slova Vítka zamrzí. Není to žádný padouch bez sebereflexe, a tak uznává, že možná přece jen maličko přestřelil. Možná, že neměl do Bruna tak šťourat. Měli se všichni bavit na jiné téma. Své poznatky z oboru bankovnictví si měl opravdu nechat pro sebe. Iva mu tohle mírně potvrzuje. Moc dobře zná svého muže, a tak ho utěšuje. Vysvětluje mu, že zatímco u Michala jí jeho chování připadá v pořádku, u Bruna a ostatních by se měl maličko držet zpátky.

Bruno přichází ne s rozchodem, nýbrž s návrhem lepší budoucnosti

Zatímco Bára se strachuje, co bude, Bruno razantně řeší jejich společnou budoucnost. Toho by rozchod s Bárou ani nenapadl. Proto ho udivuje, že s tím začíná Bára. Sice psychicky vyčerpaný, ale spokojený Báře ukazuje garsonku, kterou pro ně našel. Teď už jen stačí, aby mu skočila kolem krku. To však Bára neudělá. Je celá zmatená a nelíbí se jí, jakým způsobem Bruno situaci řešil. Nakonec přece jen na nabídku společného bydlení kývne. Aby ne – už byl čas z těsného bytu jejích rodičů nadobro vypadnout.

Zdroj článku:
  • Autorský text