Dnes v Ulici: Karla hází zpátečku a činí plné přiznání. Soňa dál zvedá tlak Otíkovi

Dnes v Ulici: Karla hází zpátečku a činí plné přiznání. Soňa dál zvedá tlak Otíkovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dominika nevěří svým vlastním uším, když slyší Karlu zvažovat nadcházející rozvodové stání, které se ještě nezrušilo. A to kvůli jedinému novinovému článku! V klidu není ani situace ve škole kolem Magdy, která se bude dál vyhrocovat.

Karla nahlas uvažuje, jestli Kryštof nakonec není kriminálník tělem i duší

Karla překvapuje Dominiku, která měla za to, že její rozvod s Kryštofem je definitivně zažehnán. Ta ale vážně přemýšlí nad tím, že využije ještě nezrušeného rozvodového stání a s Kryštofem to nejspíš definitivně ukončí. Přece nebude s někým, kdo kvůli pomstě kope hroby. Tento zatím největší výstřelek Máry si Karla spojila s jeho dalšími přešlapy. Dospěla potom k názoru, že má její manžel padoucha nejspíš v sobě. V nitru je takový. Vždyť po ní hodil plastovou láhví! Dominika nevěří svým uším. Takže nakonec je ten největší padouch Mára, který vlastně při Karle stál, když nemohli otěhotnět a když se nadchla pro malého Vojtu. Podle ní je Karla vážně nemilosrdná.

Dominika Karle připomíná, že sama chtěla vzít děti a od Kryštofa odejít

Dominika je opravdová kamarádka. Mluví s Karlou přímo a připomíná jí, že její nevěra nebyla žádným jednodenním úletem. Trvala dlouho a kdyby Jakub souhlasil, od Kryštofa by odešla i s dětmi. Karliným jediným štěstím byla vlastně Jakubova sobeckost. Děti nechtěl, chtěl jen Karlu. Teprve potom se Karle rozsvítilo. A na to nejspíš Karla zapomněla. Ve finále je vlastně jedno, že Kryštof vykopal hrob... vždyť ona je hlavním faktorem toho všeho a opravdu to nebylo jen krátkodobé pobláznění.

Přiznání, které Kryštofa dorazí

Naštěstí má také Karla nějakou sebereflexi a to, o jí Dominika říká, si bere k srdci. Když jí pak Kryštof povídá něco o svém pocitu méněcennosti, je jí ho děsně líto. A tak vypouští z pusy něco syrového. Něco, co sice napřímí pozice ve vztahu, ale nejspíš to bude zároveň znamenat i konec jejich vztahu. Přiznává, jak moc Jakuba milovala. Tak moc, že nechybělo mnoho a Karla Kryštofovi odvedla i děti. Něco takového Kryštof snad ani slyšet nechtěl. To mění úplně vše. Opět má zmatek v hlavě. Opět neví, jaký postoj zaujmout. A to si na něj Karla tolik vyskakovala. Oproti tomu je nějaká díra v lese opravdu maličkostí. Podaří se mu toto ustát?

Prokop se snaží být nestranný, ale situace kolem Soni ho stejně spolkne

Klidná není situace ani ve škole. Kolem Magdy to pořád vře. Prokop by tak moc chtěl stát na její straně. Jeho profesní přístup mu to ale nedovolí. Také už je docela dobře chycený v Sonině pavučině lží. Té stačilo, aby se mu vyplakala na rameni a rázem ho má na své straně. Jakkoliv nestranně však bude jednat, stejně ho celá situace pohltí. Na diváky nejspíš čeká pořádné drama!

Zdroj článku:
  • Autorský text