Dnes v Ulici: Vítek přemítá, jestli se přece jen mezi Ivou a Robertem nestalo něco nepřiznaného

Dnes v Ulici: Vítek přemítá, jestli se přece jen mezi Ivou a Robertem nestalo něco nepřiznaného
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Důvěra je základ každého vztahu. Co když se ale vaše manželka začne nečekaně chovat hystericky a v krámku před vaší kolegyní a jejím novým partnerem způsobí tak trošku trapas? Potom to vybízí k zamyšlení. Co Ivu tak vytočilo, že musela kavárnu tak dramaticky opustit?

U Miloše má Vítek podporu i jiný náhled na věc

Doteď se Vítek snažil zařídit se podle sebe a mít rozumný pohled na věc. Rozhodně nepatřil mezi ty, kteří k sobě nutně potřebují mít kamaráda či kolegu na vypovídání, nedejbože na stížnosti na svou manželku a rodinu. Teď však má Miloše a ačkoliv si to nepřipouští, ukazuje se, že jeho razantní pohled na věc mu čas od času pomáhá. Miloš pozná, že se Vítkovi záhadně nechce do bistra. Že by to bylo kvůli šetření na jídle, které si mohou udělat doma? Nebo jen nechce na oči své rozladěné manželce? Za B je správně! Vítek přiznává krizi i nečekaný výstup Ivy v bistru. Trošku ho znejistí, že ani Miloš nad tím nemávne rukou. Něco na tom rozhodně vidí. Je to divné. Že by mu Iva vážně byla nevěrná? Miloš je hned se vším rychle hotový. Ale na tomhle něco bude. Ačkoliv Iva neumí lhát, něco mezi ní a Robertem se muselo stát. Je potřeba do těchto tajů proniknout. 

Iva vyspává na masérské lavici 

A zatímco Vítek přemýšlí, jestli mu na hlavě nerostou parohy, Iva dospává svou podzimní romantiku s Duškem u sebe v práci na masérské lavici. A kdo ji vzbudí? Dušková! Dušková, ale úplně v jiném rozpoložení. Je klidná, vyrovnaná a dokonce i ona už ví, že má Dušek jinou. No ještěže ho na ulici nezastihla o něco dříve s Ivou.... pamatujete, jak si tam bezstarostně kouřili? To by byla mela. Po tomhle by se Bohunka u Ivy už nikdy neukázala. A vůbec by si u ní nekupovala poukazy na masáž pro své kolegyně v práci. Naštěstí se nic takového nestalo, a tak by mohly teď společně prskat na Duška. To ale Dušková, která teď podstupuje terapii, rozhodně nehodlá. Je totiž naprostá hloupost setrvávat v minulosti. A Ivě nezbývá než si z ní vzít příklad.

Iva má štěstí, že má v práci Jitku, která jí slouží i jako vrba ke svěřování.
Iva má štěstí, že má v práci Jitku, která jí slouží i jako vrba ke svěřování. | Zdroj: TV Nova

Ivino přiznání pomůže uvolnit napětí mezi ní a Vítkem 

Paradoxně až Dušková a možná trošku i Jitka pomohly Ivě přiznat si, jak moc se cítí zrazená a zhrzená. Teď už ví, co stojí za trapasem v kavárně. Je to její pošramocené sebevědomí. Iva totiž pořád plula na obláčku vytvořeném z Duškovy pozornosti a náklonnosti. Ten ale teď může definitivně propíchnout. Ano, doufala, že bude Dušek z jejího odmítnutí zdrcený... až do smrti. On však místo toho vesele randí s Ditou. S tou atraktivní koketou, která po pracovním dni vždy vypadá lépe než Iva. A přesně tohle Iva nemohla překousnout. Společně s jejím přechodem to způsobilo ohromný třesk. Za ten se bude muset Vítkovi omluvit. Ostatně ten jí Duška pod nos nikdy netahal. To ona sama!

Zdroj článku:
  • Autorský text