Dnes v Ulici: Mileně se daří obhájit si své divoké účetnictví a získává pro sebe bonus navrch

Dnes v Ulici: Mileně se daří obhájit si své divoké účetnictví a získává pro sebe bonus navrch
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ten, kdo žije s Radkem Mastným, vstřebá nekalé praktiky, a to i kdyby nechtěl. A něco takového by šlo říct i o Mileně, která posílila svou pozici v Druhé šanci. Radek spíše počítal s tím, že si kvůli svým nákupům kostýmků a kabelek narazí nos. Ona to však nejen ustála, nýbrž pro sebe vytěžila i 40% bonus.

Milena schůzi svolávat nechtěla 

Druhé šanci se natolik daří, že se osobní nákupy Mileně vymkly z kontroly. Pořád se obhajovala, jak potřebuje nový kostýmek k jednání s radnicí a dalšími klienty nebo jak jí nová kabelka pomáhá získat další zakázky. Jenže zatímco Milena se šatí, Slávek marně žádá o montérky na zimu nebo o kloudné vybavení. Tohle by Radek nikdy nedopustil. Je až trošku úsměvné, že si takhle od Mileny nechal vyfouknout svůj vlastní projekt. Vždyť ji přece musel znát. Je od ní taky trošku nefér, že se o činnost v Druhé šanci s Radkem ani nerozdělí. Přitom právě on by mohl mít na starost tyto chlapské věci. Jenže na rozdíl od Radka Milena svého muže moc dobře zná. Proto si je jistější, když drží firmu jen ve svých rukou. Ale schůzi, ke které ji Slávek přinutil, svolávat opravdu nechtěla. Bála se totiž, že to neustojí. Pak ale použila své ženské zbraně a ze schůze odešla jako vítěz.

Slávek požaduje větší transparentnost a Kaštan je na straně paní ředitelky 

Po tom, co oblítala všechny čerty a sehnala účtenky ke svým nákupům, může Milena, hezky ustrojená a uklidněná, zasednout v kavárně ke svolané schůzi. Té se účastní kromě ní a Slávka také Kaštan a pak ještě jeden pracovník. Pohoštění, která pro ně nechala připravit, jen podtrhuje tento slavnostní akt. Pak už se začíná jednat a Slávek si servítky rozhodně nebere.

Mileně se ale kupodivu daří obhajovat svůj nový mobil a k němu i tarif. Slávek ať si volá, z čeho chce. Prochází jí také nákup nového oblečení včetně kabelky, který shrnuje do kolonky reprezentace. Aby vše bylo transparentní, navrhuje Kaštana na pozici pokladníka. Pro sebe si však nezapomíná udělat 40% bonus ze zisků. 40 % se Slávkovi zdá být přehnané, ale proti zbraním Mileny nemá šanci. Ta pláče a stěžuje si, jak jsou k ní chlapi nespravedliví. Celé toto divadlo podtrhuje Kaštan, který je vždy na straně paní ředitelky.

Radek čeká, že Milena pohoří 

Radek mezitím čeká na to, až Milena pohoří, a mileráda mu firmu předá. To se ale nestane. Tím mu Milena vytírá zrak a usazuje ho do patřičných mezí. Radek nechápe, že i Slávek se nechal zblbnout jejími taktikami. Zároveň se však směje jejímu nápadu udělat Kaštana pokladníkem. Kaštan je prý natolik precizní, že jí z uložených peněz nenechá koupit ani čaj navíc. No uvidíme, jak nové uspořádání bude fungovat. Diváci se ale nejspíš shodnou na tom, že řádné oblečení by pracovníci mít měli.

Zdroj článku:
  • Autorský text