Dnes v Ulici: Magda neumí oddělit profesní život od osobního a ne všem se to bude líbit

Dnes v Ulici: Magda neumí oddělit profesní život od osobního a ne všem se to bude líbit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda je zkrátka svá a možná i kvůli tomu teď sedí v ředitelském křesle gymnázia. Irena o ní řekla, že na rozdíl od Prokopa je lidská a své podřízené si díky tomu získá na svou stranu. Měla pravdu jen částečně. Takový Prokop Magdiny názory a postupy neschvaluje a nováček Soňa Čechová jakbysmet!

Magda opět propadá kouzlu Eddieho Rambouska 

Kdyby scénáristé nechali Magdu minulý rok na pokoji a cestu k oltáři za Mirkem jí umožnili, přišli by tím o klíčového hráče příští sezóny. Kolem Magdy se totiž tuto sezónu začne stahovat vztahová smyčka. Po tom, co se beznadějně zamilovala do Prokopa, který jí dal kopačky, začíná opět propadat kouzlu Eddieho Rambouska, kterému dohodila práci. Už mu nejspíš zapomenula i to, jak pro ni neměl pochopení, když řešila velmi citlivé věci se svou mámou. Prakticky ji v tom nechal. Magda má však srdce otevřené a odpouští velmi snadno. I proto teď vůbec nevylučuje možnost, že by s Eddiem opět mohla začít chodit. 

Polibek, který zničila Soňa Čechová 

Magda ovšem není sama, kdo to takhle cítí. Něco podobného před Eddiem nadhazuje i Otík, který by moc rád viděl Magdu zase šťastnou. A vůbec mu nevadí, že by se ve škole roztočil další vztahový kolotoč. Na ty on je zvyklý. Moc dobře si totiž pamatuje, jaké to bylo mezi Terezou Jordánovou a Davidem Kučerou. Kdo by ale problém mít mohl, to je samozřejmě Prokop. Ten, ačkoliv se k Magdě zachoval opravdu příšerně, by Magdu Eddiemu nejspíš nepřál. A líbit se to nebude ani Soni Čechové, která nevědomky ty dva vyrušila u Magdy v bytě, když s předstihem dorazila na domluvenou dámskou jízdu. Jó Soňa, ta nikdy pozdě nechodí. Na to by si učitelé gymnázia měli co nejrychleji zvyknout. 

Když se Soňa dozvídá vztahové okolnosti kolem Magdy a Eddieho, není vůbec nadšená 

Už teď je jasné, že Soňa bude postavou v Ulici, která divákům pravidelně zvedne tlak. Vůbec se nejedná o kladnou roličku, jak by diváci mohli předpokládat. S Magdou si domluví dámskou jízdu, aby se jí dostala hlouběji pod kůži. Bláhová Magda jí skočí na lep a vyzradí i to, na co si mohla Soňa počkat o něco déle. Informace o tom, že kdysi chodila s Eddiem, je venku. Když si to dá Soňa do souvislosti s tím, že u ní Eddie večeří a hledá u ní nabíječku na telefon, je z toho jako vyjevená. Tohle je podle ní naprosto nepřípustné a Magda má od ní hned po klíčích další černý puntík. 

Soňa už leze krkem také Otíkovi

Také Soňa by se však měla mít se svými aktivitami na pozoru. Nejednou byla pro svou akčnost a strkání nosu tam, kde nemá, ze školy vyhozena a označena za potížistku. A pro Otíka je silným šálkem kávy už teď. Místo toho, aby se mohl soustředit na učení, mu Soňa neustále leze do kabinetu a klade mu nevybíravé otázky. Zkrátka s ní má pocit, jakoby mu neustále dýchala za krk. A takový pocit nemusí mít pouze Otík. 

Zdroj článku:
  • Autorský text