Láska, zrada a naděje v dnešní Ulici: Dramatické okamžiky a osudová rozhodnutí v příběhu Karly, Kryštofa a Moniky

Láska, zrada a naděje v dnešní Ulici: Dramatické okamžiky a osudová rozhodnutí v příběhu Karly, Kryštofa a Moniky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nic nemusí být ztraceno ani v případě, že tomu vše nasvědčuje. Přece jen má Karla ještě šanci na Kryštofa. Byť je jen velmi malá. Pár návštěv u terapeuta na to samozřejmě nestačilo. K rozuzlení a poznání svého já si musel Mára dojít sám. A možná mu k tomu pomůže také Monika. 

Karla hází flintu do žita 

Pokud Karla měla ještě nějaké plány a naděje na záchranu vztahu s Kryštofem, který zadupala do země, ztratila ho s návratem Moniky Farské do Ulice. S tím opravdu nepočítala. Teď se bude muset prát s minulostí a nejspíš si i zvykat na to, že její dva kluci budou mít u táty svou náhradní maminku. Navíc maminku, která je hezká, světová a všichni ji mají rádi nehledě na to, co Márovi svým odjezdem do Afriky způsobila. Mohl by se do ní Kryštof zamilovat, kdyby se Karlina nevěra nestala, oni dál byli manželé a Monika se jim zjevila na prahu? Možná by v ní Karla našla kamarádku. I když kamarádit se s bývalkou svého muže... to je samo o sobě přitažené za vlasy. Kamarádství nepřichází v úvahu ani teď. Karla v ní vidí spíše sokyni... a ona sokyně v lásce se jí velmi nečekaně zastane. 

Monika zachraňuje situaci

Už takhle je zlé, že je Monika Farská zpátky. Teď ji ještě bude Karla muset potkávat před svým barákem. Kluci se s ní normálně baví, což svědčí o tom, že s ní Kryštof tráví hodně času. Ovšem Monika podle všeho nevypadá, že by si sem přijela hledat trvalý vztah. Samozřejmě, že s Márou skončila v posteli. Ale ten se rozvádí, a navíc byl kdysi její. Nic špatného tedy neudělala. A možná se jí podaří blýsknout se i v očích Karly. Na Máru totiž zničehonic udeří otázkou, proč se rozešel s tak sympatickou manželkou. A Mára je zase v pozici malého kluka, který musí vysvětlovat. To ho samozřejmě naštve. O to víc, když mu Monika začne tvrdit, že nevěry v dlouhodobých vztazích nejsou zas až tak vzácné.

Mára nejspíš přišel na to, proč pokaždé zůstane na ocet 

To ale Mára nehodlá poslouchat. Dost stačí, že Karle okolí okamžitě její úlet odpustilo, zatímco jeho si mažou na chleba pořád. Možná kdyby ostatní měli dostatek pochopení i pro jeho bolavou duši, byli by teď s Karlou spolu. Ovšem to není jediné, co Kryštofa trápí. Svou výpravou postelovou minulostí přišel na něco podstatného. Už nejspíš ví, v čem je zakopaný pes. Už ví, proč ho všechny ženy buďto podvádějí, nebo opouští. Je málo úspěšný. Měl by začít dělat školu nebo se jinak profesně posunout. Podle něj byl takhle pro Karlu a každou svou životní lásku po čase zkrátka nedostačující. 

Věrka Karlu ubezpečuje, že je na její straně

A svůj díl viny si nejspíš uvědomila i Věrka. Do promítání neměla být takhle hrr. Karle takto ukázala, jak moc je z Moniky unešená. To by rozhodilo každého a dotklo se to i Karly, která je díky své práci zvyklá na leccos. A proto Věrku pořádně vyděsí, když jí Karla nějakou dobu nezvedá telefon. Že by se jí něco stalo?

Zdroj článku:
  • Autorský text