Středa v Ulici: Žofka objevila žiletky a u Nyklů se řeší Vendulino druhé dítě

Středa v Ulici: Žofka objevila žiletky a u Nyklů se řeší Vendulino druhé dítě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4463. dílu Ulice nebude o napínavé zápletky nouze. Tento díl poodhalí, že Žofka je opravdu na dně. Zatímco její táta si ordinuje pravidelné masáže u Klímové, ona objevuje kouzlo ultra ostrých žiletek. U Nyklů se pro změnu řeší druhé dítě Venduly. Zvláštní, že o něm Vendula nemá ani ponětí.

Žofka je úplně mimo a její rodiče o tom nemají ani páru 

Jaké stopy dokáže rozvod rodičů zanechat na dítěti, které je v tom nevinně? Žofka je jedináček a rozvod svých rodičů nese opravdu těžce. Aby ulevila svému stresu, začala se sebepoškozovat. Toho si hned na začátku všiml Michal.

Žofka ale pro své zářezy zvolila nové místo, a to na stehnech. Čisté paže tedy nic nesignalizují, a tak je Michal v pohodě. Žofka přitom trpí jako zvíře. Když jednou doučuje Michala, který se chová jako gentleman a o Žofku pečuje, objeví v jeho koupelně žiletky. Jsou velmi ostré a řez by s nimi šel provést mnohem lépe než s nůžkami na manikúru. Vypadá to, že má Žofka o čem přemýšlet. Jak dlouho potrvá, než si Michal něčeho všimne? A nesáhne si Žofka nakonec na žíly?

Dítě y mohlo
Pavel nemůže vystát skutečnost, že Vendula kouká po Jirkovi, ale sám má co dělat, aby nemyslel na Martinu. | Zdroj: TV Nova

U Nyklů se řeší druhé dítě Venduly, aniž by ona sama o tom měla ponětí

S Pavlem, který je myšlenkami u Martiny z hospody, by Vendula sotva Elišce plánovala sourozence. Přesto se to bez jejího vědomí děje. Aniž by to Vendula nějak postřehla, Pavel je vzteky bez sebe z toho, že je zakoukaná do někoho jiného. Vždyť on se zamiloval do Martiny a dělá, co může, aby jí odolal. A ona se mu jen tak mezi řečí zmíní, že miluje někoho jiného? Ihned poznal, kdo to je. A začerstva Hložánkovi vytroubil, že se s Vendulou snaží o druhé dítě.

Ten to samozřejmě poslal k Lumírovi a Lumír to vyslepičil své mámě. Vilma se teď může přetrhnout v tom, aby od Venduly zjistila více. Přece jen je těhotenství ošemetná věc. Co když se mladým nedaří otěhotnět podle jejich plánů? Raději bude nějakou chvíli kroužit kolem Venduly. Přímo se jí nezeptá. A Martina? Ta už si taky dává jedna a jedna dohromady. Na Pavlíkově chování pozná, že se něco děje.

Zdroj článku:
  • Autorský text