Diskuze

Po strništi bos: Jeden z pokladů české kinematografie můžete pozvat do svých domovů na Nový rok

Po strništi bos: Jeden z pokladů české kinematografie můžete pozvat do svých domovů na Nový rok
Film potěší především diváky, kteří mají rádi laskavý humor Zdeňka Svěráka a umí ocenit precizní režii jeho syna Jana. A film má samozřejmě také svůj příběh.
Zpět na celý článek

Film potěší především diváky, kteří mají rádi laskavý humor Zdeňka Svěráka a umí ocenit precizní režii jeho syna Jana. A film má samozřejmě také svůj příběh.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Seriál Bílá královna: 15. století v Anglii očima silných žen
27.03.2021

Seriál Bílá královna: 15. století v Anglii očima silných žen

Seriál Bílá královna z dílny BBC z roku 2013 je televizní adaptací literární ságy anglické spisovatelky Philippy Gregoryové. Vzniklo 10 dílů, které...

Fiktivní Joey Tribbiani ve skutečném seriálu Tak jde čas
15.02.2021

Fiktivní Joey Tribbiani ve skutečném seriálu Tak jde čas

Jedna z nejznámějších rolí Joeyho z Přátel byl doktor Drake Ramoray v seriálu Dny našeho života, v češtině označovaný také jako Tak jde čas....

Seriál Clarice: Žhavá novinka února 2021 nás vrátí ke sledování života agentky Clarice Starlingové, postavy z thrilleru Mlčení jehňátek
30.01.2021

Seriál Clarice: Žhavá novinka února 2021 nás vrátí ke sledování života agentky Clarice Starlingové, postavy z thrilleru Mlčení jehňátek

Pokud se mluví o filmech, které podnítí představivost diváků a rozhodně si je po shlédnutí ještě dlouho pamatují, pak je na místě zmínit kriminální...

Oprah Winfreyová: Představitelka amerického snu
01.12.2020

Oprah Winfreyová: Představitelka amerického snu

Bezprostřední, otevřená, vtipná a lidská a jedna z nejbohatších žen na světě. Nadobro změnila americké televizní vysílání a je považována za...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Nová Kleopatra bude mít tvář Gal Gadot. Co má herečka s egyptskou královnou společného a co se fanouškům už teď nelíbí
03.11.2020

Nová Kleopatra bude mít tvář Gal Gadot. Co má herečka s egyptskou královnou společného a co se fanouškům už teď nelíbí

Gal Gadot je izraelská modelka a herečka. Tuhle sympatickou dámu filmoví diváci poprvé zaregistrovali v roli Gisele ve snímku Rychle a zběsile. Teď...

Obrýlená přítelkyně pana Beana je v civilu sympatickou dámou. Jaké role má za sebou Matilda Ziegler
31.03.2021

Obrýlená přítelkyně pana Beana je v civilu sympatickou dámou. Jaké role má za sebou Matilda Ziegler

Jméno Matilda Ziegler vám možná nic neřekne, ale většina z vás bude tuhle britskou herečku dobře znát. Právě ona ztvárnila Irmu Gobb, přítelkyni...

Leonardo da Vinci bude testovat, zda evropská koprodukční tvorba diváky zaujme
02.02.2021

Leonardo da Vinci bude testovat, zda evropská koprodukční tvorba diváky zaujme

Tři hlavní evropské kanály France TV, RAI (Itálie) a ZDF (Německo), se dohodly na dlouhodobé společné tvorbě kvalitních programů evropského původu,...

Noomi Rapace, éterická bytost s kočovnou duší
28.01.2021

Noomi Rapace, éterická bytost s kočovnou duší

Literární sérii Milénium se podařilo dokonce přežít svého autora. Příběh o novináři Mikaelu Blomkvistovi a svérázné Lisbeth Salander se dostal i na...

Zestárla o 28 let, ale šibalský pohled jí zůstal. Roztomilá dcerka Robina Williamse z filmu Táta v sukni už ale natáčet nechce
03.03.2021

Zestárla o 28 let, ale šibalský pohled jí zůstal. Roztomilá dcerka Robina Williamse z filmu Táta v sukni už ale natáčet nechce

Pamatujete si na sladkou hereckou hvězdu Maru Wilson z kultovního rodinného filmu Táta v sukni? Tato malá holčička je dnes již dávno dospělou ženou...

Diskutujte

Nejnovější diskutované