Diskuze

Kvíz: Zavzpomínejte s námi na Annu Holubovou a další postavy ze seriálu Žena za pultem

Kvíz: Zavzpomínejte s námi na Annu Holubovou a další postavy ze seriálu Žena za pultem
Žena za pultem je seriálem minulého režimu, který se snaží představit hokynářský svět a život jedné rozvádějící se ženské. Pamatujete si na všechno, co se v tomto seriálu odehrálo? V našem kvízu zjistíte, zda jste ve formě.
Zpět na kvíz

Žena za pultem je seriálem minulého režimu, který se snaží představit hokynářský svět a život jedné rozvádějící se ženské. Pamatujete si na všechno, co se v tomto seriálu odehrálo? V našem kvízu zjistíte, zda jste ve formě.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Elvis: Střípky z natáčení nového filmového zpracování života rockenrolové hvězdy
12.01.2021

Elvis: Střípky z natáčení nového filmového zpracování života rockenrolové hvězdy

V nepřeberném množství životopisných snímků, které v posledních letech vynikly na filmových plátnech, přichází na scénu očekávaný filmový titul...

Seriál Božena a sexuální scény: větší diskuzi vyvolalo odhalené prso nežli znásilnění
13.01.2021

Seriál Božena a sexuální scény: větší diskuzi vyvolalo odhalené prso nežli znásilnění

Seriál Božena představuje údajně šokující sexuální scény. Pojďme se na ně podívat podrobněji. Opravdu jsou tak nevhodné a hrozí, že zkazí morálku...

Byli to miláčkové v oblíbeném seriálu, ale všichni skončili tragicky aneb toto jsou osudy herců z Glee
02.04.2021

Byli to miláčkové v oblíbeném seriálu, ale všichni skončili tragicky aneb toto jsou osudy herců z Glee

V době svého největšího rozkvětu byl seriál „Glee“ nejpopulárnější show v televizi. Hvězdy hudebního dramatu se proslavily velmi rychle. Pro mnohé...

Lavi se na jaře 2022 přiřítí do českých kin
25.04.2021

Lavi se na jaře 2022 přiřítí do českých kin

Kauzy v českém fotbale a tvůrci komedií, to je do-ko-nalá symbióza! Už na jaře příštího roku se můžeme těšit na nový Vyšehrad, tentokrát v...

Na druhém dílu Jokera se už pracuje. Kdy se film dostane do kin a na koho a co se těšit
02.01.2021

Na druhém dílu Jokera se už pracuje. Kdy se film dostane do kin a na koho a co se těšit

Díky neuvěřitelnému úspěchu Jokera v podání Joaquina Phoenixe se už můžeme těšit na jeho filmové pokračování. To sice ze začátku vůbec nebylo v...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

101 dalmatinů: Čím animovaný film, který i po šedesáti letech těší dětské diváky, pobouřil ochránce zvířat
29.01.2021

101 dalmatinů: Čím animovaný film, který i po šedesáti letech těší dětské diváky, pobouřil ochránce zvířat

Je to právě 60 let, kdy Walt Disney pustil do kin animovaný film, který měl rozhodnout o tom, zda bude studio nadále pokračovat v animované tvorbě....

Hana Vítová: Herečka, které vymysleli umělecké jméno pánové Voskovec a Werich
21.07.2021

Hana Vítová: Herečka, které vymysleli umělecké jméno pánové Voskovec a Werich

Pseudonym Vítová vymysleli divadelní bardi V + W, když mladičkou dívku angažovali do Osvobozeneckého divadla. Hodila se jim kvůli krásnému zpěvu do...

Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let
22.02.2021

Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let

Drew byla v centru pozornosti prakticky celý svůj život, a to jak v hereckých rolích, tak i v bulváru. Mediální sláva mladé dívce naprosto...

George Clooney a Julia Roberts na bláznivé výpravě za záchranou dcery před manželstvím
02.03.2021

George Clooney a Julia Roberts na bláznivé výpravě za záchranou dcery před manželstvím

Roberts a Clooney jsou dávní přátelé a vidět jste je spolu mohli i na filmovém plátně například v akční podívané Dannyho parťáci. Oba herci jsou...

Diskutujte

Nejnovější diskutované