Diskuze

Chyť mě, když to dokážeš (2002): Frank Abagnale ve filmu zatkl sám sebe

Geniálního podvodníka Franka Abagnala, který si hraje s agenty FBI jako kočka s myší, ztvárnil ve snímku Chyť mě, když to dokážeš Leonardo DiCaprio. Skutečný Abagnale se však ve filmu objevil také. Režisérovi to nedalo, a přidělil mu malou roličku.
Zpět na celý článek

Geniálního podvodníka Franka Abagnala, který si hraje s agenty FBI jako kočka s myší, ztvárnil ve snímku Chyť mě, když to dokážeš Leonardo DiCaprio. Skutečný Abagnale se však ve filmu objevil také. Režisérovi to nedalo, a přidělil mu malou roličku.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Volodymyr Zelenskyj a role v seriálu, která mu předurčila budoucnost
08.03.2022

Volodymyr Zelenskyj a role v seriálu, která mu předurčila budoucnost

Jeho jméno patří kvůli ruské invazi na Ukrajině k těm nejskloňovanějším v posledních dnech. Ač měli mnozí z prezidentování Zelenského obavy, ukázal...

Seriál Fauda je na Netflixu! Prostředí islámské armády vás dostane
13.12.2021

Seriál Fauda je na Netflixu! Prostředí islámské armády vás dostane

Speciální jednotka izraelské armády má jistě co vyprávět, možná proto se seriál Fauda těší oblíbenosti již od roku 2015. Jednotka armády má výsadní...

Bára se vrátí do Ulice, proč to Vítka netěší?
23.03.2022

Bára se vrátí do Ulice, proč to Vítka netěší?

Když se Bára objeví v Praze, aniž by na to předem kohokoli upozornila, její rodina je mírně řečeno v šoku. Obzvláště Iva začne vyvádět a spekulovat...

Pavel Rímský z Ulice oslaví 28. února své třiasedmdesáté narozeniny
28.02.2022

Pavel Rímský z Ulice oslaví 28. února své třiasedmdesáté narozeniny

Pavel Rímský, který v Ulici jednu dobu hrál padoucha Vladimíra Kukačku, brzy oslaví své narozeniny. Ačkoliv v Ulici už nehraje, diváky by mohlo...

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Adam bude mít bouračku
17.03.2022

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Adam bude mít bouračku

Lumírovo rande nedopadlo nejlíp, ale před Ingrid předstírá, že je to s Jaruškou na dobré cestě. Ve skutečnosti už marně shání novou ženu… Adam je...

Vanda Hybnerová ze seriálu Ulice chodila do skauta jako jediná dívka
25.11.2021

Vanda Hybnerová ze seriálu Ulice chodila do skauta jako jediná dívka

Vanda Hybnerová je ženou mnoha tváří. Může působit trochu nedostupně, ale jen co se člověk zaposlouchá, najde si k ní cestu. Je dcerou Borise...

Anna Stropnická z Ordinace v růžové zahradě se v seriálu teprve učila hrát
10.01.2022

Anna Stropnická z Ordinace v růžové zahradě se v seriálu teprve učila hrát

Ordinace v růžové zahradě byla první hereckou šancí Anny Stropnické, a to v době, kdy herectví ještě ani nevystudovala. Všemu se tedy musela učit...

Čeští herci v Hollywoodu. Kdo si zahrál i v oceňovaných amerických velkofilmech?
27.02.2022

Čeští herci v Hollywoodu. Kdo si zahrál i v oceňovaných amerických velkofilmech?

Dostat roli v zahraničním filmu je pro česky mluvící herce dost velký oříšek. Musí umět cizí jazyk, ale hlavně mít i pořádnou dávku štěstí nebo...

Míša a Jana Krausovy z Ulice zvládly nelehký úkol
26.01.2022

Míša a Jana Krausovy z Ulice zvládly nelehký úkol

V roce 2010 mohli diváci v Ulici vídat i holky Krausovy – dcery Ondřeje Krause. Janu Krausovou si zahrála herečka Kristýna Stýblová, introvertní...

Novinky Netflixu na příští týden: Nebezpečná Halle Berry, jak ji neznáte a mnoho dalšího
21.11.2021

Novinky Netflixu na příští týden: Nebezpečná Halle Berry, jak ji neznáte a mnoho dalšího

Pokud někdy v široké a stále se měnící nabídce Netflixu tápete a hledáte, co bude příští týden v novinkách, máme pro vás zjednodušený přehled, aby...

Diskutujte

Nejnovější diskutované