Diskuze

Chyť mě, když to dokážeš (2002): Frank Abagnale ve filmu zatkl sám sebe

Geniálního podvodníka Franka Abagnala, který si hraje s agenty FBI jako kočka s myší, ztvárnil ve snímku Chyť mě, když to dokážeš Leonardo DiCaprio. Skutečný Abagnale se však ve filmu objevil také. Režisérovi to nedalo, a přidělil mu malou roličku.
Zpět na celý článek

Geniálního podvodníka Franka Abagnala, který si hraje s agenty FBI jako kočka s myší, ztvárnil ve snímku Chyť mě, když to dokážeš Leonardo DiCaprio. Skutečný Abagnale se však ve filmu objevil také. Režisérovi to nedalo, a přidělil mu malou roličku.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Pravidla lži: Švehlík s minulostí drogového dealera, Langmajer s puncem mafiána a jejich společná minulost
20.09.2022

Pravidla lži: Švehlík s minulostí drogového dealera, Langmajer s puncem mafiána a jejich společná minulost

Zkušený dokumentarista Robert Sedláček vsadil na své zkušenosti z pobytu v komunitě a ono to vyšlo. Jeho celovečerní debut je rozhodně dobrý film...

Hořký svět: Jak půjde Lexovi z Comebacku vaření piva?
22.09.2022

Hořký svět: Jak půjde Lexovi z Comebacku vaření piva?

Po Ulici se Lexa z Comebacku (herec Matouš Ruml) divákům ukáže v nové vážné roli – tentokrát bude hrát Štěpána Berku, jemuž zemře otec, po kterém...

Ohrozí krásná Dita manželství Klímových? Vítek to nebude mít lehké
15.08.2022

Ohrozí krásná Dita manželství Klímových? Vítek to nebude mít lehké

Zatímco v bance Vítek Klíma Ditině kouzlu zdárně odolával, teď bude zpátky v jejím dosahu, a to při rekonstrukci bytu její maminky. Bohužel pro Ivu...

Jaké změny čekají na Frantu a Báru v 18. sezóně Ulice?
04.08.2022

Jaké změny čekají na Frantu a Báru v 18. sezóně Ulice?

Říká se, že jedinou jistotou v životě je změna. Pravdivost tohoto rčení mohou potvrdit Franta s Bárou, kterým život naruší předčasný návrat Skyler...

Česká vlajka v seriálu Teorie velkého třesku
16.07.2022

Česká vlajka v seriálu Teorie velkého třesku

Sheldon Cooper má rád vlajky, o tom není sporu. Každý věrný fanoušek sitcomu Teorie velkého třesku ví, že dokonce moderuje vlastní internetový...

Kolik byste mu hádali? Václav Noid Bárta ze ZOO slaví dnes narozeniny
27.10.2022

Kolik byste mu hádali? Václav Noid Bárta ze ZOO slaví dnes narozeniny

Přestože jej v seriálu ZOO prakticky nevídáme, hraje v něm jednu z důležitých rolí, a to nejen přímo na obrazovkách. Václav Noid Bárta slaví 27....

Chalupáři: Některé příběhy se ani neměly dostat na veřejnost
30.07.2022

Chalupáři: Některé příběhy se ani neměly dostat na veřejnost

V jednom z nich figurovala známá a uznávaná herečka Jiřina Bohdalová. Ta si zahrála jednu z nejvýznamnějších rolí, paní Fuchsovou, která bydlela...

Dominika se ukázala být velmi dobrou kamarádkou, podrží Karlu i nadále?
25.07.2022

Dominika se ukázala být velmi dobrou kamarádkou, podrží Karlu i nadále?

Barmanka Dominika, která v Coolně ulovila Tonyho, se ukázala jako opravdová kamarádka, když se nemohla jen tak koukat na to, jak si Karla šlape po...

Představitelka Evy Knoblochové z Ulice slaví dnes narozeniny. Co by jí tak mohlo v této sezóně potkat?
30.09.2022

Představitelka Evy Knoblochové z Ulice slaví dnes narozeniny. Co by jí tak mohlo v této sezóně potkat?

Vanda Hybnerová, která v Ulici hraje Evu Knoblochovou, oslaví 30. září své 54. narozeniny. K narozeninám jí přejeme spoustu nových rolí, především...

Eva Holubová: Z kartářky a skvělé osobní asistentky ve Slunečné semetrikou v Hořkém světě
28.09.2022

Eva Holubová: Z kartářky a skvělé osobní asistentky ve Slunečné semetrikou v Hořkém světě

Herečka Eva Holubová už ztvárnila tolik filmových a seriálových rolí, že se snad ani nedá říct, ve které byla lepší a která je divácky oblíbenější....

Diskutujte

Nejnovější diskutované