Žraloci, žraloci, žraloci: Pokud máte mezinárodní Netflixový účet, nepřehlédněte tyto filmy

Žraloci, žraloci, žraloci: Pokud máte mezinárodní Netflixový účet, nepřehlédněte tyto filmy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix nenabízí jen geniální seriály a fantastické filmy, také zde najdete zajímavé dokumenty. S mezinárodním Netflixovým účtem se můžete kouknout na ty nejlepší kousavé kousky.

Útok z hlubin (1999) – 62 %

Existuje lepší kombinace než žraloky a Samuel L. Jackson? Asi ne. V tomto mořským majstrštyku s velmi zajímavým hereckým sborem (Samuel L. Jackson, LL Cool J, Stellan Skarsgrad, Saffron Burrowsová) uniknou z tajné laboratoři přerostlí a nečekaně inteligentní žraloci, kteří poté terorizují celé okolí. Ono se na těchto žralocích totiž provádělo nespočet experimentů ohledně léčby Alzheimeru, což způsobilo zvětšení mozků nebezpečných paryb.

Jistě, je to Béčko, ale celkem zábavné. I když vás tedy zcela určitě nepřesvědčí efekty, není to zase až tak špatné.

Polární žraloci (2016) – 22 %

Je hodně atributů, díky kterým poznáme, jestli je film špatný nebo dobrý. Jedním poznávacím znamení špatných filmů jsou žraloci. Dalším znamením je to, když jedna osoba se postarala jak o režií, tak o scénář, tak o produkci, i o roli ve snímku. To vše najdeme u „hororu“ „Polární žraloci“ od a s pseudogeniálním tvůrcem Emilem Edwinem Smithem.

Arktické výzkumné zařízení je obklíčené skupinou hladových žraloků. Lidé v zařízení nemají jinou možnost než bojovat o přežití. „Polární žraloci“ je směšný film, jenž se pohybuje někde mezi „hodně špatné“ a „vtipně pokažené“ což z něj dělá součástku neoficiálního žánru „Tak špatné, až je to zase nějakým způsobem dobré“.

Žralokonádo (2013) – 29 %

V žádném seznamu žraločích filmů nesmí chybět kultovní a kompletně šílené „Žralokonádo“. Pokud z tornáda letí torpédovou rychlostí nespočet podvyživených paryb, které jsou Ianem Zieringem motorovými pilami rozřezány na sushi, tak se na to prostě musíme kouknout. Všichni. Povinně.

Nápad pustit na Los Angeles žraločí tornádo je první šílenost, druhou šíleností je to opravdu udělat. A i když je to od začátku kompletní katastrofa, musíme i uznat, že je to děsně zábavné. Na víc je vidět, že to herce opravdu bavilo. Ian Ziering prožívá žralokonádo s každým centimetrem svého těla, Tara Reidová je Tara Reidová a Jaason Simmons představuje super hustého Novozélanďana. Bezesporu jeden z nejlepších nejhorších filmů vůbec.

 

 

Zdroj: