ZOO: Na Šimona Bilinu po návratu do seriálové rodinky čekají scény, u kterých se stydí

ZOO: Na Šimona Bilinu po návratu do seriálové rodinky čekají scény, u kterých se stydí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fešák, který si od seriálového natáčení na dva měsíce odpočinul, je zpět a v dobré náladě. Možná se mu teď chodí na plac ještě s větší chutí, protože má na scéně svého dobrého kamaráda Tomáše Kluse. V seriálu na něj sice chvilku žárlí, ale v reálu je to úplně jinak.

Neznáme důvod, proč byl Adam (Haďák) na dva měsíce z děje odstraněn, ale je dobře, že se vrátil. Možná to bylo právě včas. Sid už bylo hodně smutno a moc dlouho by sama nevydržela. Navíc, fotograf Filip měl z dlouhovlásky pořádně zamotanou hlavu a společné bydlení celou situaci ještě více komplikovalo.

Pár týdnu seriálového volna přišlo Šimonovi vhod a rozhodně nezahálel. Přesto si posteskl, že už se mu přece jen po prostředí seriálu i po lidech stýskalo.

Po štábu mi bylo smutno, ale měl jsem čas se věnovat jiným věcem. Bral jsem to tak, jak to je. Víc jsem se věnoval hudbě, fitness, zpěvu, meditaci. Učil se novým věcem, vařil jsem a taky jsem víc trávil čas se svojí milou,

prozrazuje Bilina.

V době, kdy jsem netočil, mi psali fanoušci a vyzvídali, zda se vrátím a za jak dlouho. Neodpovídal jsem na to, protože si myslím, že je fajn udržovat lidi v napětí, co bude. Přece kdybych jim všechno prozradil, tak by se nemohli na další díly těšit,

usmívá se herec, jehož postava patří už od prvních epizod seriálu TV Prima spolu s baristou Markem k nejoblíbenějším mužským hrdinům.

Šimonovi sláva do hlavy nestoupá a je rád, že lidé vztahu Sid a Adama fandí. Sám se nepotkal s negativními reakcemi na postavu Adama.

S Michaelou Pecháčkovou teď natáčí celou řadu scén a často i hodně intimních.

I když točíme už přes rok, stále tam stud je. V okamžiku, kdy se točí nějaké intimnější scény, tak se snažíme s Míšou do toho dávat hlavně humor,

vysvětluje, jak to se seriálovou partnerkou má. O dalším vývoji páru nechtěl nic prozradit, ale přece jen něco naznačil k své postavě a je to trošku tajuplné.

Sid jako Lady Y s Adamem
Sid jako Lady Y s Adamem | Zdroj: FTV Prima

 Já můžu jen říct, že Adam se vrátí z Amazonie díky rituálu, který tam podstoupil, a to s jistými schopnostmi, vizemi, předtuchou… Hraje se mi to moc hezky. Já sám se o takové věci zajímám a baví mě to. Celkově je mi Adam hodně podobný, má velmi krásný vztah s přírodou, ke které i já velmi tíhnu,

uvedl navrátilec.

To zní skoro tak, jako by domorodci v Amazonii s Adamem něco provedli a on se teď stane něco jako šaman?

Možná ještě více než na Míšu, se Adam těšil na Tomáše Kluse, o kterém tvrdí, že je jako jeho bratr. Říká o něm, že do seriálového zázemí skvěle zapadl a je pokorný a vstřícný. Už při nástupu se pozdravil úplně s každým, i s uklízečkami a s lidmi od cateringu.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek