Jak dnes vypadají a co dělají studenti z retrofilmu Rebelové? Kdo si prošel vězením a kdo je stále single

Jak dnes vypadají a co dělají studenti z retrofilmu Rebelové? Kdo si prošel vězením a kdo je stále single
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už je to devatenáct let od doby, kdy nás Filip Renč překvapil svým novým písničkovým filmem Rebelové s atmosférou 60. let. Písničky tehdy všichni znali nazpaměť a mladé herce naprosto zbožňovali. Podívejte se, jak se po téměř dvaceti letech změnili a jak žijí dnes.

Zuzana Norisová

Po roli půvabné maturantky Terezy s blonďatým mikádem se Zuzaně nabídky jen hrnuli. Stala se novou hereckou krasavicí. Zkoušelo to na ni mnoho mužů, mezi nimi i David Kraus, ovšem většinou neuspěli. Po velkém úspěchu filmu se Zuzana přestěhovala z Bratislavy do Prahy. Vidět jste ji mohli, jak v českých seriálech, tak filmech.

Čtěte také: Rebelové: Zuzka Norisová kvůli natáčení málem přišla o zuby a místo Jana Révaie musel zpívat známý český zpěvák

Ve třiceti letech se však rozhodla usadit a přesunula se zpátky do Bratislavy, kde se svým přítelem, hercem Ondrejem Kovaľem, vychovává sedmiletou dceru. Přestože je nyní maminkou na plný úvazek, herectví se stále věnuje a role pečlivě vybírá. Mezi její nejnovější filmy patří Hodinový manžel (2017), Šťastný nový rok (2019) nebo Můj příběh (2019). Brzy ji také uvidíme v novém filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel podle stejnojmenné knižní předlohy Patrika Hartla.

Čtěte také: Jáchyme, hoď ho do stroje! Podle Smoljaka bylo největší chybou obsadit Luďka Sobotu

Jan Révai

Role vojáka Šimona nastartovala jeho hereckou kariéru, které se úspěšně drží dodnes. Od mládí se věnoval tanci se skupinou UNO, kterou vedl Richard Hese. Nejvíce vystupuje v divadle, v činohrách i muzikálech. V televizi se naposledy objevil ve filmech Špindl (2017), Mezihra v Praze (2017) a nové pohádce Princezna zakletá v čase (2020). Nyní žije se svou druhou manželkou Zuzanou Šulajovou a jejich dvěma syny.

Čtěte také: Od premiéry Pomády uběhlo 41 let. Jednasedmdesátiletá představitelka Sandy je ale pořád neuvěřitelná kočka

Jan Révai má za sebou také zkušenost z vězení. V devatenácti letech přepadl benzinovou pumpu a měl si odsedět za mřížemi tři a půl roku. Nakonec byl ale propuštěn již v polovině trestu. 

Ľuboš Kostelný

Slovenský herec se od role Emana naprosto změnil. Původně herectví jako svou kariéru vůbec neplánoval. Role však od úspěchu Rebelů přicházely samy a stal se tak slavným hercem, jak na Slovensku, tak i v Česku. Od roku 2003 se stal členem Slovenského Národního divadla. Na televizních obrazovkách jste ho mohli vidět v českých komediích Taková normální rodinka (2008), Všechno nebo nic (2017) nebo Příliš osobní známost (2020).

Čtěte také: Jak vypadá a žije odvážná a neporazitelná Xena 20 let od natáčení? Byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí světa

Jaromír Nosek

Jaromír Nosek díky roli Boba v Rebelech také prorazil. Po pár menších rolích už přišly např. Účastníci zájezdu nebo seriál Vyprávěj. Věnuje se i divadelnímu herectví. Po pětiletém manželství se se svou bývalou ženou rozvedl a nyní je stále single.

Podívejte se do naší galerie, jak se herci změnili!