Jak by asi za 20 let vypadali podle umělé inteligence naši oblíbení herci ze seriálu ZOO

Jak by asi za 20 let vypadali podle umělé inteligence naši oblíbení herci ze seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I naši seriáloví hrdinové musí stárnout. Umělá inteligence (AI) má o vzhledu jasno. Proměna je zajímavá. Někdo si zůstal podobný, jiný se velmi změnil a jen oči prozradí, kdo to je. Nakonec ani na školním srazu po dvaceti letech nemusíte všechny spolužáky poznat!

Hned na titulní fotce je zlobivá Viky v podání Evy Burešové

Na akční mámu od dvou dětí vypadá Eva Burešová dobře a nejspíš bude vypadat skvěle i za dvacet let, kdy už bude mít po oslavě padesátin. Vhodně zvolená barva by jí mohla zakrýt nějaký ten šedivý vlas.

A co by její postava Viky dělala za dvacet let? Kdyby se ze ZOO stal nekonečný seriál, Viky by nejspíš byla uznávanou módní návrhářkou pro děti. A protože má talentu na rozdávání, asi by si občas odskočila i k bytovému designu. Snad by už přestala nosit ty hrozné prsteny!

Jak Eva Burešová nedávno prozradila, Viky už pomalu končí její „uťápnuté období“, kdy byla díky mateřství hodná a romantická, a začne být trochu ostřejší. To se jí nejspíš zalíbí a stane se z ní podnikatelka, která má ostré lokty. Ale jen těžko by s ní asi dalších dvacet let vydržel sluníčkář Filip. Viky by nejspíš za dvacet let žila sama, zajištěná, se synem na studiích v zahraničí. 

Viky by byla stále někde na cestách, aby jí nic z módního průmyslu neuniklo. Po návratu domů by si zašla za svým starým kamarádem s výhodami, který by stále provozoval stylový a oblíbený bar. Po několika nevydařených pokusech s partnery by nejspíš už žádného nového chlapa do života nevpustila. 

Petr Kříž se ze seriálu vytratil a herec Robert Urban už se bohužel do děje nevrátil

Robert Urban se nějakých vrásek bát nemusí a rozhodně mu více sluší trochu uvolněný styl, který mu AI vybrala. Robert Urban bude v 57 letech stále obletován ženami. Pokud si bude předem číst scénáře k rolím, které mu budou nabízeny, mohl by ukázat, že umí i něco lepšího, než skákat z jednoho století do druhého v nepovedeném seriálu.

A co by asi dělal za dvacet let Petr Kříž? I z poslední velké lásky by se nejspíš časem vyklubala žena, která neodpovídá jeho představám. Po pár letech v Bruselu by se možná vrátil do rodné země, ale Hradec by mu byl malý. Určitě by zamířil do Prahy a pokukoval po nějakém prestižním postu v soudnictví. Roky by už zahladily rány na duši jeho krátkodobé milenky Viky, ale on by si stejně nenašel čas na syna Petra, na kterého by mohl být pyšný.

Filip Janda to s ženami umí, ostatně Tomáš Klus nejspíš také

Tomáš Klus, další fotky najdete v galerii
Tomáš Klus, další fotky najdete v galerii | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney a FTV Prima

Tomáš Klus se před bulvárem nikdy netajil tím, že má pro ženy slabost. Údajně tak velkou, že i s věrností má trošku problém, přestože žije už několik let ve šťastném manželství. Zdá se, že mu AI udělala plastiku horních víček, takže na fotografii vypadá za dvacet let ve svých 57 letech lépe než v současnosti.

A co by mohlo být za dvacet let v seriálu? Jeho postava fotografa Filipa už si život dost zkomplikovala v mládí a v soužití s Viky už si Filip uvědomil, že chce vést obyčejný rodinný život. Jenže jak šel čas, Viky byla stále více ponořená do své práce a z něj se doma stala chůva. To šlo vydržet rok nebo dva, ale přítelkyně Viky mu teplo domova nevytvořila. Za dvacet let už by mohl mít spokojený domov se ženou, která by měla podobné priority jako on a od svého přítele Marka se nedočkala ani prstýnku, ani dítěte. To vše by jí mohl nabídnout Filip, ze kterého se stal uznávaný fotograf a ke spokojenosti už by mu chyběl jen plný dům vnoučat, třeba i dvojčat. Nakonec, je to už trochu rodinná tradice a Tereza mu dala dvě dcery, a to ještě než jí navlékl prstýnek a slíbil, že na turné s kapelou už nepojede, protože fanynkám neumí odolat.

Štěpán Benoni kvůli svým rolím dře v posilovně a i jako Marek Rokl už nabral pěkné svaly

Sympaťák, který kromě seriálových postav vytvořil i pár zajímavých filmových rolí, bude určitě i chvíli před šedesátkou vypadat dobře a role se mu jen pohrnou. Delší vlasy a mohutnější vousy by z něj mohly udělat toho pravého herce pro role drsňáků a osudových mužů s komplikovaným osudem.

Jako Marek Rokl by si za dvacet let nejspíš uvědomil, že jeho jedinou láskou je Viky. Ani na minutu by nezaváhal a využil možnost být s ní, alespoň občas, když zrovna nenakupuje v Itálii látky nebo nechystá nový katalog. S Terezou by to bohužel nemělo šťastný konec. V okamžiku, kdy její sestra porodila dvojčata, Tereza nemyslela na nic jiného než na vdavky a na to, aby její budoucí manžel netrávil každý večer v baru. Jenže vzdát se baru? To Marek odmítl. Tereza si šla za svým snem a on má v baru volnou kuchyň, kde se nevyrábí bonbóny.

I Anička, Sid, by v obsazení Michaely Pecháčkové dospěla v elegantní ženu

Zatímco v seriálu ZOO je Míša sotva dospělá, za dvacet let už bude pomalu chystat oslavu ke čtyřicátinám a určitě bude vypadat stále dobře, pohlcená divadlem a uvažující, zda už by nebylo na čase založit rodinu.

Její postava Sid by mohla za dvacet let stále pracovat v ZOO a vyhýbat se práci v rodinné sklárně, které by šéfoval bratr. Ten firmu převzal po smrti babičky Sidonie a po útěku Raula, který se rozhodl postavit pořádné bydlení u rybníka, kde by trávil poklidné stáří s Danuší. Sid by mohla po úspěchu v několika výzkumných projektech pracovat především na nějakém výzkumném programu, anebo převzít vedení celého safari parku. Zde by převzala žezlo po Albertovi, který šel do penze. Sid by mohla být stále ve spokojeném vztahu s Adamem, žít v prostorném bytě a vychovávat pubertální dědičku sklářského impéria, kterou pošle studovat do Ameriky, aby splnila babiččino poslední přání.

Šimon Bilina, který vytvořil postavu Adama, si na svém vzhledu zakládá, a tak tomu bude nejspíš i za dvacet let

Žádný jiný herec se neozve redakci, když se mu zdá, že není na uveřejněné fotce dost hezký. Tak snad bude mladý herec spokojený s podobou, kterou mu přisoudila AI na dobu, kdy mu bude 48 let.

Jako Adam, zvaný „Haďák“, by mohl za dvacet let žít rodinným životem se svou životní láskou a bojovat s dcerou, která se právě hledá. Navíc začala chodit se synem, kterého přivedla na svět Marika s Kamilem Ovčíkem. Navzdory strašidelným vizím si jeho žena prosadila alespoň jedno dítě a dnes je rád, že to udělala. Adam už by pochoval dědu, a tak jeho žena a dcera by byly jediné blízké osoby, které v životě ještě má. Kamarádi z mládí se mu ztratili z dohledu a kvůli své podivínské povaze už si těžko hledá nové. 

Zdroj článku:
  • Autorský text