ZOO: Eva Burešová má za sebou první dny natáčení a vypadá skvěle

ZOO: Eva Burešová má za sebou první dny natáčení a vypadá skvěle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva se sice několikrát nechala slyšet, že má po porodu nahoře ještě deset kilo a musela si vyměnit nejen soukromý šatník, ale práci měly i kostymérky seriálu a musely její Viky také obstarat nové kostýmy, ale na prvních fotkách ji to moc sluší.

Pokud si ji porovnáte s fotografiemi ze Zlatého slavíka, kde nezvolila úplně nejšťastnější šaty, tak je vidět, že na své postavě hodně zapracovala. S pracovním nasazením, které má, se ani není čemu divit.

Jak je zřejmé, Viky sdílí byt se Sid a také s fotografem Tomášem a na několika fotkách se na svou spolubydlící Sid nedívá zrovna přátelsky.

Eva se v minulosti nechala slyšet, jak moc ji mrzí, že se minula s Tomášem Klusem (v roli Filipa) a že doufá, že se ještě potkají. Vypadá to, že se jí její přání vyplnilo hned po návratu do práce. Zatím není úplně jasné, jak dlouho se Klus na scéně zdrží a jestli se jako Filip stihl dát dohromady se Sid, než se na scéně objevila Eva. V řadě fotek však není ani jediná, která by dokládala, že v době návratu Viky do bytu by mezi Sid a Filipem byl nějaký bližší vztah.

Klus, Burešová a Pecháčková, zdroj: FTV Prima

Utečená dcera se vrátila domů a jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme šatník Viky trochu upravit. Moje postava se změnila, a to nemyslím postavu Viky. Udělalo mi radost, že mi lidé psali, kdy už se vrátím a že se jim po Viky stýská – a mně se po ní stýskalo také. Ona je přece jen jiná postava, než jaké jsem do té doby hrála,

líčí Burešová, která se na první natáčecí den hodně těšila.

Eva dále uvedla, že se jí stýskalo hlavně po Štěpánovi Benonim, který je jednou z postav, se kterou jako Viky hodně natáčí, protože Štěpán hraje Marka z baru, kde Viky zpívá a kam si chodí vždy postěžovat, když má trápení. A to je dost často.

Z ostatních členů štábu zmínila i Lucii Polišenkou, která hraje Elišku. S tou se sice nepotkává při natáčení, ale jsou přítelkyně. Zmínila, že jí chyběly i děti a že se na ně těší. To by mohlo naznačovat, že se třeba s Danuší objeví na scéně i děti Petra. Jen po tom Petrovi není nikde ani stopy. Pokud je ovšem postava soudce nadále fiktivně držená v cizině, je otázkou, zda by se chtěl svědomitý otec odloučit od všech dětí.

Burešová, Klus a Pecháčková, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek