Žhavé drby ze soutěže MasterChef: Po půl roce skrývání se konečně mohli pochlubit, že jim soutěž dala mnohem víc, než čekali

Žhavé drby ze soutěže MasterChef: Po půl roce skrývání se konečně mohli pochlubit, že jim soutěž dala mnohem víc, než čekali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vášeň pro vaření přeje i lásce. Ze soutěže MCH si soutěžící po celém světe odnáší nejen nové znalosti a kulinářské zážitky, ale i nová přátelství a lásku. Žertem se tak o kulinářské soutěži říká, že je to nejlepší seznamovací reality show.

A právě pod přísným dozorem Kašpárka, Punčocháře a Forejta to mezi kastroly jiskřilo i v české kuchyni MCH. Pravidla soutěže ovšem žádné „techtle-mechtle“ mezi soutěžícími nepřipouští, a tak krásná Betty a Muž roku Vojta svou lásku museli celou soutěž skrývat. Možná o to víc vzrušující začátek vztahu byl.

Přestože na televizních obrazovkách je souboj amatérských kuchařů v plném proudu, v reálu už je o vítězi rozhodnuto, a tak konečně Vojta a Betty mohli svou lásku ukázat světu. Pro všímavé diváky to však nemuselo být tak velké překvapení. Při venkovní výzvě se Betty zapomněla a pozornost, kterou zahrnula svého milého, byla víc než přátelská.

To, co diváci tušit nemohli, je skutečnost, že pár, který tvrdí, že se zamiloval na první pohled, už spolu nějaký čas i bydlí a i jejich rodiny už se znají.

Jak Vojta zmínil, soutěž ve vaření pro něj byla až na druhém místě hned od úvodního nástupu do kuchyně MCH. Vojta obdivoval vystavenou trofej, ale když do místnosti vstoupila Betty, tak hned věděl, že kuchařská trofej není to, co ho v místnosti přitahuje nejvíce. Betty si samozřejmě jeho pohledu všimla a v první chvíli ji napadlo, jestli nemá něco mezi zubama, že na ni ten „týpek“ tak čumí.

Nakonec slovo dalo slovo, k uvolnění pomohlo víno a Vojta byl nadšený, že mu Betty radí a ona zase žasla, že našla kluka, který dokonce poslouchá, co říká.

Vojta a Robin u výroby klobásek, zdroj: TV Nova

Od začátku tak působili jako pár a ostatní soutěžící si dokonce mysleli, že jako pár přišli. Od prvního večera se od sebe nehnuli, a protože účastníci soutěže bydleli část týdne na hotelu, měli dost času se poznat nejen před kamerami.

V období, kdy se sbližovali, se Betty měla stěhovat do nového bydlení s kamarádkou, ale Vojta jí to rozmluvil s tím, že by mohli po soutěži zkusit bydlet spolu, a proto je zbytečné, aby si zařizovala nový domov. A tak se Betty nastěhovala rovnou k Vojtovi.

Betty je stále zamilovaná a neví o ničem, co by ji na partnerovi vadilo. Je nadšená, že ji ve všem podporuje a funguje jako její kouč. To by mohlo také naznačit, že se pohledná kuchařka dostala v soutěži hodně daleko, a proto ocenila partnerovu podporu. Nakonec byla to právě Betty, kdo měl jednu ze tří zlatých karet a zatím v odvysílaných epizodách žádný problém neměla a proplouvá epizodami bez sebemenšího problému. Mohla by být klidně i vítězkou.

„Vydržet to víc jak půl roku bylo náročné. A nejen proto, že jsem slepičí prdelka a udržet tajemství je pro mě někdy těžké. Ale proto, že 99 procent života je to, co utvářím s Betty, a tajit to bylo tak strašně nepřirozené. Je nádhera to moci vykřičet do světa,“

svěřil se pro Zítřek zamilovaný kuchtík.

Zdroje článku: