ZOO: Albert bude koukat! Sid má nového nápadníka

ZOO: Albert bude koukat! Sid má nového nápadníka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Babička domluvila rodinnou večeři, při níž se měla Sid sblížit s potenciálním ženichem Ondřejem. Dívka využije příležitosti a požádá mladíka o pomoc. Místo sbližování se s ním domluví, aby ji tajně odvezl do zoo. Tam je spolu uvidí Albert.

ZOO volá SOS

Babičce a mámě se už po Sid stýskalo a rozhodly se ji navštívit v Americe. Aby tomu dívka zabránila, musela urychleně přijít s nějakým plánem. Nejlepší bude předstírat, že se právě vrátila ze Spojených států, aby mohla strávit pár dní s rodinou. V zoo si vzala dovolenou a doufala, že své tajemství ochrání. Zničehonic jí však zavolá Haďák a prosí, aby se vrátila do práce, kde kvůli nákaze šelem chybí personál. Sid nechce zůstávat stranou, když ji přátelé potřebují, ale netuší, jak by mohla zase zmizet z domova.

Babička dohazovačka

Jako by starostí nebylo dost, urputná babička navíc domluví večeři s rodinnými známými Rubešovými. Jejich synovi Ondřejovi se prý Sid líbí, a tak neuškodí dát je konečně dohromady. Babička si pro vnučku plánuje něco jako výhodný sňatek, což se nepozdává ani samotné Sid, ani jejímu otci Eduardovi. Něco takového přece nemají zapotřebí! Ale paní Sidonie si trvá na svém. Proč nedat prostor sympatiím, které se mezi mladými jistojistě objeví, pravda? A tak Sid trčí v restauraci a předstírá zájem o bezstarostná témata, zatímco v duchu přemítá, jak se příštího dne dostat do ZOO.

Albertův rival

Když se pak omluví, aby si šla zatelefonovat s kolegy, nachomýtne se k tomu právě Ondřej. Ten je se Sid na jedné vlně, co se týče dohazování. Dívka je podle něj sympatická a milá, ale nerad by, aby si myslela, že dnešní večeře byla jeho nápad. On rozhodně netouží po tom, aby mu někdo někoho vnucoval. Tohle mají oba společné a Sid hned využije Ondřejova milého přístupu. Poprosí ho, aby ji zítra odvezl do ZOO pod záminkou, že spolu stráví romantický den. Tuhle výmluvu použije i u babičky a bez problému si zajistí propustku. V infocentru se Sid s Ondřejem rozloučí a poděkuje mu pusou na tvář, k čemuž se náhodou připlete Albert s kyselým výrazem. Že by měl novou konkurenci?

Zdroj článku:
  • Autorský text