Hromadná změna účesů v Ulici... Otevírá se snad v seriálu staronové kadeřnictví?

Hromadná změna účesů v Ulici... Otevírá se snad v seriálu staronové kadeřnictví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci si nemohli nevšimnout, že zejména teď v 18. sezóně hodně herců změnilo svou image, respektive účes. Mára se zbavil svého pověstného drdolu a Magda šla do mikáda. Výrazně kratší vlasy má také Ingrid. Každopádně to teď vypadá, jako by se v seriálu otevíralo staronové kadeřnictví. Co myslíte, šla by Ingrid ještě do toho? 

Máru ke změně motivoval kamarád, který se ostříhal 

Úplně nejraději by Mára z hlavy shodil parohy, které mu tam nasadila jeho žena Karla poté, co se spustila se scenáristou Jakubem Štěpánkem. Ale protože ještě nějakou dobu si bude muset v seriálu připadat jako podvedený hlupák, jediné, co mohl shodit, byl jeho pověstný drdol. I tak je to ale výrazná změna. S drdolem byl Mára sice velmi originální, protože ten nenosí jen tak někdo.

Navíc dlouhé vlasy patří k metalu, který představitel Máry Kryštof Rímský miluje. Jak ale říká, změna je život a k té jeho ho motivoval kamarád, který se v létě ostříhal a doslova prokoukl. A protože bylo Kryštofovi v dlouhých vlasech teplo, rozhodl se udělat totéž. O úpravu svých vlasů požádal rovnou v maskérně Ulice. Možná, že se některým fanynkám bude po jeho drsném vzhledu a drdolu stýskat, musí však uznat, že s krátkými vlasy Mára výrazně omládl.

Mára po dlouhých letech shodil dlouhé vlasy. Ty mu rostly asi tři roky, a kromě jiného k tomu přispěla i covidová situace, kvůli které se herec dlouho nedostal ke svému holiči. Nicméně teď uznal, že vlasy musí dolů. Sluší mu to a co se údržby týče, určitě to teď herec bude mít mnohem jednodušší. Minimálně už nebude potřebovat žádnou gumičku.

Magda jde z jedné výzvy do druhé, a dokonce shodila i vlasy!

Představitelka učitelky Magdy Veronika Čermák Macková je ve skutečnosti mnohem odvážnější než seriálová Magda, kterou hraje. Diváci však musí uznat, že i ona, která se většinou drží zpátky, teď přijímá jednu výzvu za druhou. Pořádný odvaz bylo její vystoupení v hospodě, díky kterému na charitu vybrala už několik tisíc korun. Oproti tomu bylo nejspíš stříhání jejich dlouhých kadeří jako procházka růžovým sadem. Změna je to ale velká. Dříve étericky vypadající učitelka teď působí spíše jako rebelka. Každopádně vypadá mnohem mladší a i ona to bude mít s úpravou svých kratších vlasů podstatně jednodušší. 

Ingrid je pověstná svými proměnami. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ingrid už diváky nejspíš nepřekvapí

To Ingrid si svým novým sestřihem, kterým také výrazně zkrátila své vlasy, spíše pohoršila. Má je teď mnohem kratší, uplácnutější a celkový střih ji spíše dělá starší, což už ženy není žádoucí. Ingrid je však pověstná svými proměnami. Koneckonců, když po pauze nastupovala do Ulice, diváci ji také nemohli poznat. Vlasy také zkrátila, ale tehdy výrazně prokoukla a byla v mnohem lepší kondici než dřív. Teď se však Ingrid maličko urazila a odjíždí do Málkova, aby tam strávila křivdu, které se na ní Kateřina dopustila. Tak snad tam ještě něco provede i se svými vlasy. 

Zdroj článku:
  • Autorský text