Kdo přišel v Ulici o vlasy nebo výrazněji změnil účes?

Kdo přišel v Ulici o vlasy nebo výrazněji změnil účes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice na televizních obrazovkách běží už 17 let. Za tu dobu mohly vlasy jejím hercům dorůst už několikrát. Pamatujete si, kdo v Ulici přišel o vlasy nebo výrazněji změnil účes?

Bruno shodil culík, Věrka v Ulici má paruku

Pamatujete si na dobu, kdy měl Bruno z Ulice ještě culík? Slušel mu, že? Vlasy si tenkrát upravoval podobně jako Mára (herec Kryštof Rímský), který nosí culík dodnes a být jím, tak vlasy nezkracujeme. Jenže Bruno vlasy zkrátil a k úlevě jeho fanynek mu to nesluší o nic méně.

Věděli jste, že Věrka z Ulice nenosí vlasy Mileny Steinmasslové, ale má paruku? Byl to hereččin nápad. Tmavá paruka prý k rázné a neústupné Věrce zkrátka sedí.

Karle i Ingrid vlasy dorostly

Naopak Karla, která má teď pletky se spisovatelem Jakubem, prošla výraznou proměnou. Na začátku jejího působení jste ji totiž mohli vidět jako krátkovlasou policejní vyšetřovatelku, jejímuž kouzlu podlehl Mára. Ten si na ní vyléčil bolavé srdce po Monice Farské. A ačkoliv jsou teď svoji, vypadá to, že bude Máru srdce bolet znovu.

Karle vlasy dorostly a jakoby tím potvrdila pravidlo „dlouhé vlasy, krátký rozum“.  Bezhlavě se totiž zamilovala do Jakuba a svou nevěrou ohrožuje celou svou rodinu. 

Také Ingrid se v Ulici nově objevuje s o poznání delšími vlasy. V jejich začátcích byla nejen mrchou, nýbrž měla mnohem kratší vlasy. S vlasy jí nejspíš dorostl také charakter, protože teď je Ingrid zlatá.

Tereza Jordánová šla do blond, Gábina má ofinu

Patricie Pagáčová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vlasovou změnu v Ulici zvládla také herečka Patricie Pagáčová, která v ní už nehraje. Tehdy prošla celkovou proměnou, když se z baculky stala krásná ženská, jejíž obyčejně hnědé vlasy získaly blond nádech.

A v neposlední řadě nelze přeskočit ani změnu vzhledu u Gábiny Pumrové. Ta vždycky byla v Ulici velmi atraktivní. Jinak by jejímu kouzlu nepodlehl tělocvikář Hynek Urban. Teď se však po reálné mateřské do Ulice znovu vrátila a je jako vyměněná.

Dlouhé vlasy jí zůstaly, přidala k nim jen větší upravenost a ofinu, která jí náramně sekne. Jde jí ke kloboukům, které poslední dobou tak ráda nosí. Teď jí však v Ulici reálně hrozí, že bude muset své bujné kadeře vyměnit za paruku podobně jako Věrka. Gábině totiž zjistili rakovinu a pod vlivem náročné léčby by mohla o své vlasy přijít. 

Zdroj článku:
  • autorský text