Zlatá labuť: Nejvíce otazníků visí nad vztahem Ireny a Aleny. Happy endu se asi nedočkáme. Možná v tom bude další žena

Zlatá labuť: Nejvíce otazníků visí nad vztahem Ireny a Aleny. Happy endu se asi nedočkáme. Možná v tom bude další žena
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na sociálních sítích to stále žije debatami kolem seriálu, ve vzduchu jsou dohady o tom, kdy to konečně přijde, zda to bude jen na Voyo atd. Fanoušky seriálu hlavně zajímá, jak to bude dál s Irenou a její mladou milenkou Alenou.

Bylo by to určitě hrozně romantické, kdyby se Irena a Alena opět daly dohromady, ale Irena má ještě jednu věc raději než Alenu, a to moc. Když se zbavila Bouchnera, a to dokonce bez vlastního přičinění, bude se snažit otce přesvědčit, že je ve všem lepší než bratr Petr. A pokud vyjde najevo, že chtěl Petr zradit rodinu a prchnout s Bárou, Irena bude zase o krůček blíže ke svému snu.

Kvůli několika chvilkám štěstí málem přišla o syny a o silné rodinné zázemí. Ani léčba elektrošoky nebyla nic, co by si chtěla zopakovat.

Je tak velice nepravděpodobné, že by své těžce obnovené postavení chtěla riskovat. A navíc, Irena nikdy nechce ukazovat svou slabost. Gruber, který se oklepe z problémů, o které se zasloužila i Irena, bude chtít srovnat skóre a moc dobře ví, že by Ireně mohl ublížit tím, že by se zaměřil na Alenu. Takže už jen z tohoto důvodu se nejspíš bude Irena od Aleny držet dál.

Možná...

Všechno může být ale úplně jinak a do života Ireny i Aleny může vstoupit nová ředitelka Toni, o které bylo naznačeno, že by mohla mít ohledně vztahů trochu volnější francouzskou morálku. A Irena bude mít kancelář vedle té její. Možná si mladé ženy budou rozumět nejen ohledně nových kolekcí módy. A možná si Toni všimne i Aleny, která bude zdrcená z nezájmu Ireny.

Toni může také zacílit svou pozornost na Petra, a tak jeho plány pro budoucí život s Bárou snadno mohou vzít za své. A Toni není prodavačka. Možná by ani Kučerovi nebyli proti, kdyby se po Markétě vedle Petra objevila reprezentativní a vzdělaná žena s určitým společenským postavením.

Nebo...

Po šmrncovní ředitelce by mohl pokukovat i Lukáš Mašek, který si moc lásky a vášně od manželky neužije. A hodně pikantní by bylo, kdyby Toni neměla nic proti a vídala by se s Irenou i s jejím manželem. Ale tak odvážní asi tvůrci nebudou. Nakonec ale, když se to tak vezme, lidé si museli v tak nebezpečné době v něčem najít i potěšení. Nejde přece dlouho žít jen ve strachu a v panice. A věčně přehlížený Lukáš by si přišel na své. Navíc by schůzky ve třech byly méně nápadné, než kdyby se s Toni scházela jen Irena, kterou budou všichni z rodiny hlídat.

Nakonec třeba i Alena pochopí, že vztah s Irenou nikdy neměl a nebude mít budoucnost, protože Irena chce moc, peníze a syny. To všechno by dala v sázku, i kdyby lesbický vztah nebyl považovaný za úchylku, kterou lze léčit. A před Alenou je stále možnost, i když malá, aby si vzala Jakuba a definitivně se zbavila hrozby, že skončí někde v ústavu. Ona na rozdíl od Ireny za sebou nemá vlivnou rodinu a válka bude ještě dlouhá.

Zdroj článku:
  • Autorský text