Výměna manželek (25): Ukazovala Alena stále polovinu zadnice úmyslně? A jak to má přítel s hledáním placeného rozptýlení?

Výměna manželek (25): Ukazovala Alena stále polovinu zadnice úmyslně? A jak to má přítel s hledáním placeného rozptýlení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Týden s týdnem se nám sešel a tentokrát se v reality show potkala benevolentní Lucka, máma dvou raubířů a uklízením posedlá, nezaměstnaná Alena, která kvůli vytírání podlah nemá čas ani na dceru, ani na partnera.

Alena (27) bydlí ve starším bytě, který volá po renovaci. Domácnost s ní sdílí Honza, se kterým má čtyřletou dceru Amálku. Honza je kuchař, který v době pandemie přišel o příjem, a tak se snaží vydělávat brigádami. Alena je doma, údajně nemůže sehnat práci. Celé dny tráví uklízením bytu, přestože ani není co uklízet. Kvůli uklízení nemá čas na nic jiného. Jejich vztah není zrovna ideální. Alena tvrdí, že Honza (34) se nevěnuje dceři a nekomunikuje s ní a nepomáhá ji s domácností. Asi by měl také uklízet.

Honza vydělává peníze, a když přijde domů, tak třeba vaří, protože to umí a odpočine si tak. Honza by byl rád, kdyby mu třeba alespoň u toho vaření dělala společnost, ale na to Alena nemá čas. Když neuklízí, je unavená z uklízení. Rodina nikam nechodí, partneři nemají společné zájmy. Čtyřletá Amálka je samostatná a zvyklá si celý den sama hrát.

V poslední době je mezi partnery trochu dusno, protože Alena našla v emailech svého přítele údajně korespondenci s prostitutkou, se kterou její přítel komunikoval a ptal se na ceny služeb. Ten ale mlží a tvrdí, že to byl nějaký spam. Že by?

Do domácnosti přijela Lucka (32), která nechala doma Michala (32). Lucka je doma na mateřské, stará se o dva syny (4 roky, 19 měsíců). Michal je vedoucí v pekárně. Manželství žádné větší problémy nemá, dokud nedojde na výchovu dětí. Lucie je benevolentní a snaží se děti vychovávat hrou. Věnuje tomu hodně času. Michal by chtěl, aby měli kluci trochu disciplínu, což Lucie komentuje tím, že to nejsou zvířata, která by vycvičil na povel.

V domácnosti Aleny, kam přijela Lucie, byla pohoda a Honza, který se údajně nevěnuje ani Aleně, ani Amálce, se tak Lucii nejevil. Honza byl nadšený, že muže konečně s někým doma mluvit. Hezký vztah má i s dcerou, když u toho není Alena, pro kterou je alfou a omegou života vytřená stará podlaha. Lucie se věnovala i Amálce, která za deset dní doslova rozkvetla, což o něčem rozhodně svědčilo.

V druhé domácnosti Alena dvě děti nezvládala, a tak raději uklízela uklizenou domácnost. Nedělalo jí ale problém se svěřit, že vztah s Honzou nestojí za nic, nevěnuje se jí a diví se, že po celodenním uklízení je večer unavená a nemá chuť na radovánky. Celou dobu pobytu, a to i venku na procházce (v březnu) Alena světu ukazovala polovinu zadku.

Že by si nevšimla, že z kalhot trochu vyrostla a není jí patnáct? Nebo má dojem, že je to její chlouba?

Setkání mezi oběma páry proběhlo poměrně dobře. Honza v době, kdy byla Alena pryč dostal nabídku v dílně kde byl na brigádě, že by mohla práci dostat i Alena a Amálka by měla zajištěné místo ve školce. Určitě si myslel, že svou partnerku potěší, protože rodinný rozpočet byl v hodně zoufalém stavu, ale Alena nejásala. Něco vyrábět? Ona chce přece uklízet! Asi se i bála, že by nestíhala kvůli práci každodenní důkladný úklid doma.

Zdroje článku: