Pamatujete na Vladka z VyVolených? Zmizel z Česka a na veřejnosti se neukazuje. Jak dnes vypadá a jak podle AI bude vypadat ve stáří?

Pamatujete na Vladka z VyVolených? Zmizel z Česka a na veřejnosti se neukazuje. Jak dnes vypadá a jak podle AI bude vypadat ve stáří?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Emocemi nabitý Vladko Dobrovodský, historicky první vítěz reality show VyVolení, zmizel z České republiky a o tom, kde dnes žije, co dělá a vlastně i jak přesně vypadá, můžeme jen spekulovat. Jak by se ale jeho vzhled mohl změnit v budoucnu, to nám už teď naznačí umělá inteligence.

Popularita ho zahnala až do španělské Valencie

Rodák z Brna Vladko Dobrovodský přišel na svět v květnu roku 1978. Kuchař, který o sobě veřejně prohlašoval, že je homosexuál, se v roce 2005 stal historicky prvním vítězem reality show VyVolení, kde se projevoval velmi emotivně, nejčastěji hysterickými záchvaty, náladovými výbuchy a konflikty s ostatními soutěžícími. Přesto si tento upřímný vlasáč za 113 dní strávených ve vile pod nepřetržitým dozorem kamer získal od diváků sympatie a s nimi i neuvěřitelných 630 506 hlasů. Ty ho dostaly k pohádkové výhře v hodnotě 11 milionů korun od TV Prima.

Český rozhlas tenkrát napsal, že se jednalo konkrétně o byt v ceně 5 milionů, auto za 1 milion, 4 luxusní zájezdy, elektroniku za 500 000 Kč, oblečení za 300 000 Kč a navrch roční rentu 3,6 milionu Kč. Jako by to nestačilo, obdržel zřejmě ještě na památku křeslo přímo z vily, ve kterém se během svého pobytu rád houpal. Do vily se navíc vrátil ještě jednou v létě 2013 coby účastník čtvrté řady, z níž také odešel jako vítěz, a to s 5 miliony korun. Každá mince má ale dvě strany a vítězství v reality show Vladkovi jistě nepřineslo jen slávu a štěstí.

Zájem veřejnosti a neúnosná popularita mu naopak přivodily psychické problémy a „zahnaly“ ho mimo společnost za hranice České republiky, přesněji do Valencie. Kde vlastně aktuálně žije? To je popravdě tak trochu záhadou, ale snad by to mělo být nadále ve Španělsku.

Pokoušel se o hereckou kariéru

Na rozdíl od jiných, kteří by výhru pravděpodobně prohýřili, se Vladko zachoval velmi rozumně a chytře investoval, aby se zajistil i na stáří. Na veřejnosti se téměř neukazuje, a tak můžeme jenom hádat, jak asi po těch letech vypadá dnes. Umělá inteligence nám nicméně dokáže alespoň naznačit, jak by patrně vypadal právě ve stáří.

Vladko
Vladko ve stáří podle umělé inteligence | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney a FTV Prima

„V Česku nežiju už strašně dlouho let, nevím, co se tam vůbec děje. Jen občas zajedu za matkou, jinak se v Česku už vůbec nepohybuju,“ prozradil před časem pro eXtra.cz. Poté, co se VyVolených zúčastnil podruhé, se rozhodl jít cestou showbyznysu. Chtěl si vyzkoušet moderování a chystal se i na kurzy herectví, nakonec ale zvedl kotvy a zamával Česku na rozloučenou.

Zdroje článku: