Viky ze ZOO se nevzdává! Dokáže získat Petrovo srdce sama za sebe?

Viky ze ZOO se nevzdává! Dokáže získat Petrovo srdce sama za sebe?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky se snaží, seč může, aby Petrovi ukázala, že je víc než jen schopná chůva pro jeho děti. Ani slušivé líčení však nedokáže změnit fakt, že pan soudce stále prahne po vášnivé a divoké Alex. To Viky tak rozčílí, že se uchýlí k velmi nešikovné lži…

Ilona se zhroutí! Co za tím je?

Viky se od božího rána snaží vypadat naprosto kouzelně, aby Petra ohromila svou krásou a konečně si získala jeho přízeň. Zatím v ní totiž pořád vidí jen chůvu svých dětí. Dívka se pečlivě nalíčí, třebaže jí soustředění komplikuje vřeštění Ančina papouška, a vydá se ke Křížovým, kde doufá oslnit pána domu. Děti i Ilonka si okamžitě všimnou, že celá prokoukla a náramně jí to sluší, ale Petr, zaneprázdněný telefonátem kamaráda Klementa, tomu samozřejmě nevěnuje žádnou pozornost. Aby Ilonka dopřála Viky nějaký čas o samotě s panem soudcem, rozhodne se předstírat kolaps.

Nenechavé ruce strýčka Klementa

Zatímco Ilonku odváží záchranka, Petr se snaží utěšit děti a zároveň dumá, jak by vyřešil večerní návštěvu Klementa a jeho ženy. Mají spolu totiž takovou hru, že se vždycky navzájem královsky pohostí, a Petr teď netuší, jak to bez hospodyně zvládne. Viky mu nabídne pomoc a doufá, že to bude krok k příjemnému společnému večeru. Klement však na návštěvu dorazí sám a ve chvíli, kdy bude Petr v pokoji s dětmi, začne Viky dělat nevhodné návrhy. Dokonce jí nabídne peníze za společně strávenou noc a sáhne jí na zadek. Do toho se vrátí Petr a bez váhání Klementa vyhodí.

Petr si pořád myslí na Alex

Večer se nakonec vyvine slibně a Viky věří, že se s Petrem pomaloučku polehoučku sbližují. Nepříjemně ji proto překvapí, když pan soudce znovu nadhodí téma Alex a začne se vyptávat, jak se jí v Americe daří. Neopomene zmínit, že v sobě má něco výjimečného a skutečně dokáže mužům zamotat hlavu. Když se Viky čertí, dokonce jí naznačí, že na sestru žárlí. Aby dívka dokázala, že není žádná chudinka, zničehonic vypálí, že nemá důvod žárlit, protože má přítele – Marka! Nejenže si tak uzavře cestu k Petrovi, ale navíc do svých lží zase zatáhne kamaráda Mařenu.

Zdroj článku:
  • Autorský text