Veselé Vánoce přejí všem věrným divákům oblíbení herci ze ZOO

Veselé Vánoce přejí všem věrným divákům oblíbení herci ze ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na dobu svého dětství a smutné prozření se zjištěním, jak to vlastně s tím Ježíškem je, zavzpomínala Eva Burešová, dvojčata Lucie a Barbora, Sabina Laurinová a další oblíbené tváře, které pravidelně vídáme na obrazovkách. Kdo z nich má vzpomínky na nezapomenutelné vánoční svátky?

Eva Burešová jako Viky Jenečková

Pravdu o tom, jak je to s Ježíškem, si pamatuji moc dobře. Prozradila mi to moje sousedka, nebudu ji jmenovat – ahoj, Kristýnko! Jednou mi to řekla, když jsem u ní byla na návštěvě. Malovaly jsme na nekonečný papír, a přitom mi prozradila, že dárky kupují rodiče, bylo mi asi osm let. Byla jsem z toho smutná a vybavuji si to dodnes.

Eva si také připomněla babičku, kterou volala ke stromku, aby jí přišla pomáhat s rozbalováním dárků. Zřejmě byla hodně nedočkavá. Její nejkrásnější vánoční prožitky jsou však spojené s narozením vlastních dětí, kdy začala tyto svátky vnímat úplně jinak. Letos budou mít doma veselo, protože mladší syn Tristan bude mít druhé Vánoce a je ve věku, kdy si na všechno musí sáhnout, takže se stromečkem to bude náročnější a baňky před ním budou muset dobře schovat.

Lucie Černá jako Isabela Janečková a Barbora Černá jako Tereza Janečková

Holky se trochu nemohly shodnout, která vlastně ty dárky ve skříní u rodičů v ložnici objevila, ale Barbora tvrdí, že šmejdily obě. Když našly všechny dárky po dvou, došlo jim, že všechno kupují rodiče. U stromečku se však ještě tvářily, že v existenci Ježíška věří.

Nezapomenutelné svátky přichystaly ony svým rodičům. Narodily se 17. prosince a den před Štědrým dnem si je rodiče slavnostně odvezli domů. No může být krásnější Ježíšek?

Štěpán Benoni jako Marek Rokl

Štěpán si na velké odhalení skutečného původu dárků nevzpomíná:

Vůbec netuším, ale myslím, že velice brzo. Byl jsem velice bystré dítě. To ale nic nemění na tom, že jsem prožíval krásné Vánoce, jako kdyby Ježíšek byl. Možná jsem si ani nikdy nemyslel, že by existoval.

Považuje se za velkého milovníka Vánoc, které tráví na Šumavě a dbá na pěknou výzdobu. Důležité je pro něj nehrotit přípravy a užít si klid a pohodu.  

Šimon Bilina jako Adam Hruška

Šimon pravdu o původu dárků nesl velice špatně, protože byl ještě hodně malý. Dnes už ví, že máme Ježíška v srdcích, když na ostatní myslíme. Krásnou vánoční vzpomínku má na otce, se kterým se ve tři ráno vracel z restaurace a párkrát upadli. Nazval to „krásnou stmelovačkou“.

Michaela Pecháčková jako Sidonie Anna Novotná

Přesně na ten okamžik si nevzpomínám. Rodiče mi to nikdy neřekli, ve škole se něco proslýchalo, ale já vždy říkala, že k nám Ježíšek chodí! A chodí stále, 

má v této věci naprosto jasno mladá herečka. Dnes už jí nejde o dárky, ale ráda si dopřává cukroví a dobroty, protože na Vánoce se to smí, aniž by měl člověk výčitky. Miluje, že jsou všichni spolu a užívají si klid.

Sabina Laurinová jako Alice Novotná

Ani Sabina si nenechá vzít iluze, že Ježíšek existuje a vyhlíží ho dodnes. Jako sedmiletá sice měla první pochybnosti, když ve skříni u rodičů našla telefony, kterými se dalo volat z pokoje do pokoje a potom je dostala od Ježíška, ale rodičům se nepřiznala, aby jim nekazila radost.

Herečka zavzpomínala na netradiční Vánoce, kdy si s rodiči vyjeli do Krkonoš. V Praze si moc sněhu nikdy neužila, takže to pro ni byl velký zážitek.

Tomáš Klus jako Filip Janda

O tajuplné vánoční bytosti trochu zažertoval seriálový partner Viky:

Jako jak s Ježíškem? Jako kdy jsem ho prvně viděl? Kdy jsem zjistil, jak vypadá? Já jsem ho slyšel. Prvně jsem si myslel, že vypadá jako ten zvoneček, jak se jím zvoní, než se všichni rozběhnou ke stromečku. Zazvoní, snese dárky… Neměl jsem představu, jak konkrétně vypadá. Jestli je chlupatej, nebo jestli je to opravdu ten Ježíš, kterého ukřižovali, anebo miminko. Pro mě to je zjevení, moc, světlo.

Rád zavzpomínal na Vánoce u prarodičů s velkou sněhovou nadílkou, což pro něj bylo hodně romantické. Dnes se snaží dělat krásné svátky svým dětem a užívá si to stejně rád.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text