Z malé kudrnaté Hermiony je dnes sexy intelektuálka propagující single život. Co plánuje Emma Watson do budoucna

Z malé kudrnaté Hermiony je dnes sexy intelektuálka propagující single život. Co plánuje Emma Watson do budoucna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Určitě si Emmu Watson pamatujete už z role Hermiony, kterou si zahrála již ve svých jedenácti letech. Od té doby si slušně vybudovala kariéru herečky a teď už skáče z role do role. Co plánuje dál?

Hvězda v Harry Potterovi

Na natáčení filmu byla Emma Watson vybrána už v devíti letech. V té době ani neměla tušení, jak moc ji role změní život. Emma pochází z právnické rodiny a s herectvím tedy neměla před filmem vůbec žádné zkušenosti. Vybrali ji téměř náhodou. Mezi ostatními herci se tak cítila trochu nesvá a i po dotočení všech dílů, si stále nebyla jistá, jestli je pro ni herectví ta pravá kariéra. Už v 18 letech, jí však tato série vynesla přes 10 milionů dolarů a stala se tak nejlépe placenou Hollywodskou herečkou pod 21 let.

Nicméně, i přes její pochybnosti, rozhodně neskončila jen jako dětská hvězda. Letos jí je 30 let a již má za sebou několik skvělých rolí a vypadá to, že herectví se opravdu stalo její vysněnou prací a ještě ji ve filmech uvidíme i v budoucnu.

Další role a plány do budoucna

Od dotočení Harry Potter série se pro Emmu všechno změnilo. Dostala spoustu dalších nabídek na role, jako první si zahrála ve filmu Týden s Marilyn (2011) s hvězdou Michelle Williams v hlavní roli. Poté následovaly role ve filmech jako Charlieho malá tajemství (2012) na motivy knihy Stephena Chboskyho, Apokalypsa v Hollywoodu (2013) nebo Noe (2014). Také dabovala princeznu v pohádce Příběh o Zoufálkovi (2008). Mezi její nejobdivovanější a zároveň nejnovější filmy patří Kráska a zvíře (2017) a Malé ženy (2019), v obou si zahrála hlavní roli.

Mimo to se ale Emma také zajímá o důležitá témata jako je ochrana životního prostředí, ženská práva nebo práva LGBT. Své názory sdílí na sociálních sítích a snaží se tak důležitá témata, o kterých se někdy moc často nemluví, dostat mezi lidi.

Vztahy

Vztahy všechny samozřejmě zajímají nejvíce. Emma se ale snaží své soukromí držet, co nejvíce v tajnosti, a tak se ani o jejích milostných vztazích moc nedovíme. Někteří její partneři ale byli přece jen odhaleni. Jako poslední to byl podnikatel Leo Alexander Robinton, se kterým ji načapali v říjnu 2019, jejich vztah ale nejspíš moc dlouhého trvání neměl, protože jen o měsíc později Emma v rohovoru pro časopis Vogue prozradila, že partnera nemá.

Vysvětlovala ale, že si s tím, že ještě není vdaná a nezaložila rodinu, hlavu neláme. Muže ke štěstí totiž nepotřebuje. Je tedy nezadaná a je tak šťastná. Tvrdí ale, že není single, je si sama sobě partnerkou. Tímto tvrzením všechny šokovala a o jejím vztahu sama se sebou, psali časopisy všude na světě. Je to ale přece krásné. Hlavní je, že je šťastná.