Ulice plná hlasitých slovních konfliktů: Rozhořčený exmanžel odchází od rodiny!

Ulice plná hlasitých slovních konfliktů: Rozhořčený exmanžel odchází od rodiny!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nervozita mezi hrdiny Ulice narůstá a hádky budou v 4126. dílu na denním pořádku. Svou výbušností překvapí i postava, do které by to nikdo neřekl. Jediný, kdo nevklouzne do nějaké šarvátky, bude Hložánek. Ten se bude neúspěšně naparovat před Dianou, a navíc si před ní utrhne pěknou ostudu.

Vítek Klíma podal k nejvyššímu vedení stížnost na svého nadřízeného Havelku. Jak bude vyostřený konflikt pokračovat? Vítek netrpělivě čeká na vyjádření z ústředí a taky se ho dočká. Donesla se zpráva z vedení i Havelkovi? Svého podřízeného totiž přehlíží jako širé lány a pracovní záležitosti řeší pouze s Ditou. Již v minulosti ukázal, že má dlouhé prsty, a když si potřebuje zjistit informace, co mu budou k užitku, ví, na koho se obrátit. 

 

Blanka s Adamem a Luďkem se chovají jako vzorná rodinka. Adam se ale s otcem pohádá kvůli jeho jízdě. Luděk se ho bude snažit poučit, ale Adam o jeho rady nestojí. Za to bude hledat pochopení a pomoc u Evžena. Poprosí o pomocnou ruku a Evžen mu ji rád nabídne. To se ale vůbec nebude zamlouvat Kateřině. Ta uhodí hřebíček na hlavičku, když se Evžen zmíní o Blance a její rodině. Evžen se bude cítit dotčený a Kateřina se zachová tak, jak ji Evžen ještě nezažil. 

 

Luděk naopak zaskočí Blanku, když jí učiní neskutečnou nabídku. Překvapení ale dopadne velice nešťastně a Luděk rozhořčený Blančinou reakcí odchází pryč. 

Dorka navštíví Bruna a začne pitvat jeho nevěru s Janou. Překvapivě není zlá, ale snaží se mu naopak poradit a navést ho na určitou cestu. Na opačné straně bude od Jany vyzvídat její otec. Jana se mu svěří, že s Brunem zažila intimní chvíle, a tak není schopná s ním mluvit jako s kamarádem. Jana ale svěří otci ještě jedno tajemství, ve kterém ji otec plně podpoří, za to její matka Diana bude šokovaná, protože jí zařídila lákavou práci. Jaké plány Jana má?

Zdroj:

https://voyo.nova.cz

Autorský zdroj