Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj ukázala, že se také ničeho nebojí

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj ukázala, že se také ničeho nebojí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál z právnického prostředí, který televize Nova vysílá od listopadu, poukazuje na to, že i těžší životní situace lze zvládnout s nadhledem, když se pro to vědomě rozhodnete. Alespoň hlavní postava seriálu Eva Málková se o to snaží. Koneckonců i její představitelka Veronika Arichteva divákům dala vědět, že má pro strach uděláno. 

Mít za režiséra svého muže nemusí být nic s medem 

Po delší době se herečka Veronika Arichteva ukázala na televizních obrazovkách Novy, a to v novém seriálu O mě se neboj. V něm hraje životem zkoušenou maminku dvou dcer Evu Málkovou, která má pro strach uděláno a tak trochu i prořízlou pusu.

Na Nově se přitom Arichteva objevuje po delší době. Naposledy ji na této televizní stanici mohli diváci sledovat jako Sylvu v Ordinaci v růžové zahradě. Tam ještě hrála pod svým rodným příjmením „Nová”. Herečka, stejně jako její postava v seriálu ukazuje, že má pro strach uděláno. Mít za režiséra svého manžela totiž nemusí být procházka růžovou zahradou, a to už kvůli ponorce, která může začít úřadovat, když spolu partneři tráví příliš času v práci i doma.

To však nejspíš není případ Veroniky a Bisera, protože ti už v předchozích projektech ukázali, že spolu umí krásně fungovat. Horší to má Arichteva možná v tom, že coby její manžel je na ni režisér přísnější než na ostatní členy natáčecího štábu. 

Herečka Veronika Arichteva dává na odiv, že se nebojí jakýchkoliv dohadů o protekci, ze které by mohla coby manželka režiséra těžit. Na place předvádí parádní výkon, což se promítá ve vysokých číslech sledovanosti. Spolu se svým kolegou Václavem Matějovským tvoří ústřední dvojici seriálu a zároveň i oddychový romantický příběh.

O romantiku v seriálu není nouze 

Co se dějové linky seriálu O mě se neboj týče, lze jej přirovnat k řadě dalším seriálům a filmům, které mají za úkol hrát na struny srdce diváka. Ostatně klidně ho  lze přirovnat k evergreenu Pretty Woman, kde prostá žena zamotává hlavu bohatému muži a ten je nakonec ochotný jí snést modré z nebe.

Matějovský a Arichteva
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto | Matějovský a Arichteva

Eva Málková však nepatří k těm ženám, které by na romantického prince na bílém koni nějak zvlášť vyčkávaly. Je to žena činu, která svádí každodenní boj s nástrahami obyčejného života. Aby to neměla tak jednoduché, do cesty se jí připlete pohledný právník, pro kterého časem bude mít slabost. Jenže ti dva jsou natolik rozdílní a pocházejí z jiného prostředí, že cesta jednoho k druhému bude přinejmenším trnitá.

Veronika Arichteva v seriálu působí autenticky a už nejeden divák si všiml, že časový posun od dob Sylvy z Ordinace v růžové zahradě herečce velice prospěl. Není tedy vyloučeno, že tuto herečku budete na obrazovkách od teď vídat častěji.

Herečka má koneckonců doma malé dítě a u většiny hereček, jak se ukazuje, je velmi trendy nabrat si co možná nejvíce projektů, aby péči o své malé dítě mohly přenechat nejspíš svým babičkám. Je to ale spíše případ herečky Patricie Pagáčové, která se po porodu své dcerky Bibiany objevila snad už všude. A to se nechala slyšet, že svou dceru rozhodně nechce zanedbávat.  

Zdroj článku:
  • autorský text