Velká láska z Ulice Zuzany Hrubé a Maxe Nekonečného: Od prvního setkání až po nerozlučnou dvojici

Velká láska z Ulice Zuzany Hrubé a Maxe Nekonečného: Od prvního setkání až po nerozlučnou dvojici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jelikož seriál Ulice na televizních obrazovkách setrvává přes 17 dlouhých let, najdou se v něm postavy, na které si možná nevzpomenou ani ti nejvěrnější diváci. Jednou takovou postavou může být také Max Nekonečný, kterého si zahrál herec Filip Richtermoc. Pamatujete, jak okouzlil Zuzanu Hrubou? 

Max Nekonečný se v Ulici poprvé objevuje v roce 2009

Je to už velmi dávno, co se Max Nekonečný v seriálu Ulice vyskytoval. K cirkusácké rodině Nekonečných se připojil v roce 2009, a to z důvodu organizačních věcí ohledně plánovaného cirkusového turné. Sedmatřicetiletý Max Nekonečný měl totiž tyhle organizační věci na starosti. Žil ve Francii a pohyboval se různě v zahraničí, kde svému nevlastnímu otci Borisovi dělal reklamu a připravoval pro něj akce. Ačkoliv nebyl Max biologickým synem Borise mladšího, oba se k sobě měli tak, jako by jim v žilách kolovala stejná krev. Byl to syn Kateřiny, která jej zplodila v předchozím vztahu. Boris jej pak jako malého adoptoval a poskytl mu vše, co by měl syn od svého otce mít. Čím to bylo, že s tímto klukem navázal Boris tak skvělý vztah? Zaprvé nade vše miloval svou ženu Kateřinu (herečka Lenka Vlasáková). Také s ní zplodil jen samé holky – Libušku, Theu a Pepinu, a tak mu kluk do rodiny přišel vhod. 

Max Nekonečný má podobně jako ostatní členové rodiny Nekonečných svobodného ducha. Je svůj, má rád lidi a miluje svůj život. Ve Francii má svou snoubenku, s tou se ale nakonec neožení, protože v Ulici potká Zuzanu Hrubou. Velmi nečekaně, ale téměř okamžitě se do ní zamiluje.

Max začal v Ulici podnikat 

A právě Zuzana Hrubá (herečka Šárka Ullrichová) byla důvodem toho, že se jindy rozlítaný Max Nekonečný v Ulici zdržel o něco déle než za normálních okolností. Dokonce v ní začal podnikat, když si nedaleko pekárny a večerky, kde Zuzana pracovala, otevřel krámek s kvalitními čaji a výbornou kávou. Později v něm prodávala právě Zuzana. Pokud si jejich vztah vybavujete, určitě víte, co ti dva spolu nejvíce řešili. Ačkoliv se milovali, překážkou pro ně byla Zuzanina nemoc. Respektive to byla překážka hlavně pro Zuzanu. Vůbec nechápala, jak může někdo tak sympatický jako Max chtít trávit svůj čas se ženou, která je HIV pozitivní. Bála se, aby ho nemocí nenakazila. Max byl však nad věcí. O nemoci hodně věděl, a tak to byl právě on, kdo Zuzanu přesvědčoval k tomu, aby za hlavu hodila všechny strachy a znovu začala žít. 

Zuzana, která ze všeho nejvíce litovala toho, že se ve své mladické nerozvážnosti nakazila virem HIV a že Frantovi nebyla dobrou mámou, díky Maxovi získala pocit, že je opět žádaná a že život má opět smysl. Protože její syn František byl už více samostatný a žil s Liškovými, odjela s Maxem do Francie žít život jako z pohádky.

Od té chvíle se po Zuzaně a Maxovi v Ulici slehla zem, ostatně stejně tak i po celé rodině Nekonečných, kteří tak uvolnili prostor pro nové příběhy. 

Zdroj článku:
  • Autorský text