Páteční Ulice: Val oroduje za Šímu, Radek žárlí na manželku a Juliin syn překvapí Kristýnu

Páteční Ulice: Val oroduje za Šímu, Radek žárlí na manželku a Juliin syn překvapí Kristýnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hynek se nechá obměkčit Šímovou omluvou i přímluvou jeho přítelkyně Val. Mastný si chtěl užívat čas bez manželky, místo toho pořád spekuluje, co asi Milena vyvádí. Kristýna kontaktuje Juliina syna a dočká se překvapivé odpovědi. Evženovi schází chuť do práce a Magda konečně zaúkoluje Prokopa.

Žárlivý Mastňoch si týden bez Mileny moc neužívá

Radek je přesvědčený, že mu Milena nepokrytě lže a už si v Egyptě určitě našla nějakého chlapa. Proč by jinak tvrdila, že je na pláži? Mastný si dohledá přímý přenos z tamních kamer a zjistí, že na pláži není vůbec nikdo. Zřejmě byla kvůli útoku žraloka uzavřena. Později mu Milena sdělí, že hodlá vyrazit do baru, což na něj funguje jako červený hadr na býka. Dokonce ho přejde chuť i na hraní pokeru s Kaštanem.

Milena si z dovolené určitě přiveze nápadníka.
Milena si z dovolené určitě přiveze nápadníka. | Zdroj: TV Nova

Šimon se omluví, Valerie přimluví a Berlín bude

Gábině kvůli Šimonovu průšvihu s alkoholem zavolá paní ze sociálky. Příští týden chce přijít osobně. V téhle domácnosti zkrátka nemůže být chvíli klid. Gábina se sejde s Hynkem v hospodě, aby mu pověděla, co se stalo. Šimon tuší, že ho tátova přednáška o škodlivosti pití nemine, ale náhle se u nich doma objeví Valerie a mladíka se zastane. Přimluví se, aby ho také pustili do Berlína, a Hynek k tomu nakonec svolí.

Máma je toxická osoba, prohlásí Juliin syn

Kristýna na sociálních sítích objeví a osloví Juliina syna. Představí se jako její klientka a navrhne přátelské setkání, až bude mít dotyčný někdy cestu do Prahy. On jí během dne skutečně odepíše, Kristýna se však nad tou zprávou zarazí. Jeho máma je prý toxická osoba, což je výraz, který samotná Julie často používá, aby klientky odtrhla od „toxických“ příbuzných. Poučuje lidi o vztazích, přitom nevychází s vlastním synem.

Že by její vztah se synem nebyl tak skvělý, jak tvrdila?
Že by její vztah se synem nebyl tak skvělý, jak tvrdila? | Zdroj: TV Nova

Evžen ztrácí zájem o práci. Potřebuje změnu

Evžen poslední dobou nemůže spát, je unavený a nebaví ho žádná práce kromě té, kterou by mohl vykonávat na statku, kdyby se tam s Blankou přestěhovali. Ona však po životě na venkově netouží. Po nedávné dovolené v Americe je pro Evžena těžké naskočit do pracovního kolotoče, proto mu Blanka navrhne, aby dal výpověď a nechal si pouze správcovství v Peškově domě a hospodaření na statku. Ona vydělá dost peněz pro oba, ale představa, že by se měl od ní nechat živit, je pro Evžena nepřípustná.

Na hladký průběh inspekce má dohlédnout Prokop

Kalina se učí používat grafický tablet a rychle se v tom zlepší natolik, že překoná i Prokopa. Uzná, že je to vlastně docela užitečná věcička. Magda si následně pozve Prokopa do ředitelny, aby na něj naložila nějakou tu práci navíc, což si ostatně přál. Pověří ho, aby dohlédl na průběh pondělní inspekce. S přípravou na ni jí dobrými radami a uklidňujícími slovy pomáhá také Irena. Přesto je Magda nervózní.

Jolana se zdráhá přijmout peníze od Vandy

Vanda pošle mámě dojemný dopis, v němž se omluví za všechny problémy, které jí způsobila, a zároveň ji poprosí, aby těch 50 000 Kč na účtě přijala jako dar. Jolana ale váhá, má pocit, že si ji Vanda takto kupuje. V jejím gestu je jasně patrná její obvyklá impulzivita, která ji už tolikrát dostala do maléru. Raději by si měla spořit na horší časy. Marie však manželce poradí, aby peníze přijala a pokusila se Vandu respektovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text