Ve středeční Ulici se oteklá a polepená Eva zamiluje do plastik a Milošovi přivodí málem infarkt

Ve středeční Ulici se oteklá a polepená Eva zamiluje do plastik a Milošovi přivodí málem infarkt
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve středu si Eva ze svého manžela pěkně vystřelí, aby mu ukázala, kam až mohou vést jeho stupidní nápady. Důsledky nepromyšleného jednání budou strašit také Vendulu a Pavla, kteří vyvádějí kvůli naivnímu Máriovi. Nejhorší je, že Ája neodbytně slídí a prahne po informacích o svatbě.

Piercingy, kam oko dohlédne – a nejen tam

Eva se pořád ještě nevzpamatovala z příšerného dárku, který dostala od manžela. Co za chlapa dá ženě poukaz do estetické kliniky, aby se tam nechala vylepšit? Ale paní Knoblochová mu to ještě pořádně osladí! Vymyslí pro Miloše zajímavý trest, po kterém bude hořce litovat, že mu stupidní nápad s voucherem kdy přišel na mysl. Určitě si maloval, že po patřičných procedurách jeho žena zeštíhlí a získá větší poprsí. Ano, to by se mu nejspíš náramně líbilo, ale Eva ho překvapí úplně jiným zákrokem.

Když se budoucí kráska objeví doma s náplastmi a opuchlým obličejem, Miloš úlekem div nevyletí z kůže. Ten pravý šok ho ale teprve čeká, když mu Eva oznámí, že si nechala udělat celkem pět piercingů a navrch vyplnit rty, aby je měla krásné. Má piercingy v obou obočích, v nose, pupíku a ještě poněkud níže, kde by bylo lepší si to ani nepředstavovat. Kdyby to snad nebylo jasné, pro jistotu Miloše upozorní, že sex kvůli tomu bude pro nejbližší týdny naprosté tabu.

Miloš kouká jako blázen a František zrovna tak, co to ta bláznivá ženská se sebou udělala! Když to uvidí Milošek, ještě mamince navrhne kérku a Eva nemá důvod s ním nesouhlasit. Celý den si bude před rodinou hrát na ztřeštěnou milovnici plastických operací a kosmetických úprav, jen aby Miloše jaksepatří vytrestala. Ne že by ho chtěla trápit dlouho, ale musí si uvědomit, jak moc jí svým dárkem ublížil. Když mu později navrhne, aby sám využil poukazu na liposukci a nechal si odsát pupek, už to pro něj bude příliš.

S Evou se shodnou na tom, že piercingy a podobné hlouposti se ani jednomu z nich nelíbí a ona pak konečně odhalí, že pod náplastmi ve skutečnosti nic nemá. Čekáte, že Miloš na ni kvůli hloupému vtípku bude naštvaný? Kdepak! Tolik se mu uleví, že s radostí odkývá její záměr prodat celý zpropadený voucher se slevou a raději za ty peníze odjet na dovolenou.

Všichni kolem panikaří, ale Mário je v klidu

Ve středu se Pavel bude snažit strávit informaci, kterou od Mária obdržel předchozího dne. O tom, že veškeré peníze na svatbu investoval do nějaké pochybné kapely svých povedených kamarádíčků. Pavel si na internetu našel jejich videa, mají všehovšudy asi tři klipy, jeden příšernější než druhý. Přispívat na jejich talent a doufat, že s něčím prorazí, to je hodně špatný a naivní nápad, ale Mário zůstává v klidu. Vůbec nepochybuje o tom, že se mu investice mnohonásobně vrátí.

Pavel a Vendula se stresují kvůli Máriovi.
Pavel a Vendula se stresují kvůli Máriovi. | Zdroj: TV Nova

Mezitím se o jeho bláznivé akci dozvídá Vendula, která začne šílet ještě víc než Pavel. Všichni se horko těžko budou snažit ututlat pravdu před Ájou, jež se bohužel stále urputněji pokouší odhalit jakékoli novinky týkající se svatby.

Zdroj článku:
  • Autorský text