V páteční Ulici se Klímovi budou bát brzkého vnoučete a Eva zkusí vytáhnout peníze ze štamgastů

V páteční Ulici se Klímovi budou bát brzkého vnoučete a Eva zkusí vytáhnout peníze ze štamgastů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pátek čeká Vítka nemilá rodičovská povinnost. Bude muset Michalovi vysvětlit, jak se to má s tělesnou láskou a že by nerad byl tak brzy dědečkem. Eva si vezme na mušku další oběti, tentokrát se své produkty pokusí vnutit milovníkům piva a rumu.

Rozhovor se synem o sexu je pro Vítka utrpením

Vítek a Iva jsou přesvědčení, že Michal začal chodit se Žofkou. Svou teorii si ale potřebují nějak nenápadně ověřit, a tak se Vítek v pátek ráno pokusí Michala nalákat na jiné gymnázium s lepší nabídkou a větší šancí na přijetí. Michal se samozřejmě vymluví na to, že by raději chodil tam, kde už to zná, kde to má blízko k domovu a kde vyučují oblíbení profesoři. Je ale evidentní, že něco skrývá.

O synově čerstvém randění se Vítek a Iva poněkud neprozíravě zmíní v bistru před Milošem, který jim okamžitě nasadí brouka do hlavy. Nadhodí totiž, že skvrna od make-upu na Michalově tričku je mnohem menší problém, než kdyby ze svých rodičů udělal prarodiče. Pochopitelně padnou námitky, že je mu teprve patnáct a že jistě na takové věci ještě nemyslí, ale Miloš příhodně poznamená, že Žofka je starší, už asi sedmnáctiletá, ne? František nebyl o moc starší, když si pořídil dítě se Skyler.

V Ivě a Vítkovi rychle začne hlodat červík pochybností a strachu. Iva pak ve výrobně zkusí vyzvědět, proč je Žofka tak hezky nalíčená. Ohromně jí to sluší a je zřejmé, že se chystá za Michalem. Proto Iva povolá Vítka do akce a nařídí mu, aby byl odpoledne doma a pro jistotu na všechno dohlédl. Vítkovi nezbývá než podstoupit nejhorší noční můru každého otce a promluvit s dospívajícím synem o úskalích pohlavního styku.

Eva si vezme do hledáčku štamgasty a naštve Milenu

Eva Knoblochová se přižene do hospody a tentokrát si za cíl svých prodejních praktik vybere stůl plný štamgastů. Chlapíky, kteří raději utrácejí výplaty za pivo a rum, ale ke koupi přírodních doplňků stravy přesvědčí jen těžko. Je to skutečný oříšek, Eva se však nevzdá a poukáže na možné problémy s ledvinami a játry, kterým by se dalo s jejími produkty snadno předejít. Malá krabička za nějakých tři sta padesát korun je ale pro štamgasty hodně drahou legrací. Eva jim tedy navrhne, aby si ji koupili všichni společně, každý tak za ni zaplatí méně a budou si moct alespoň vyzkoušet účinky přípravků. Navíc je ještě pozve na malé pivo, aby ukázala štědrost a ochotu. Otázkou je, zda se jí taková investice do budoucna opravdu vyplatí.

Už večer to ale bude vypadat, že je na správné cestě k dosažení úspěchu. Pozdě za tmy totiž málem vzbudí celý barák radostným křepčením, že ji v práci jmenovali zaměstnankyní měsíce. Dostane i odměnu a budou s ní dělat rozhovor na firemní webové stránky. Miloš je na ni hrdý a byl by jistě ještě víc, kdyby mu radost nekazila závistivá Pumrová, podle níž Eva jenom obtěžuje hospodské hosty.

Zdroj článku:
  • Autorský text