Ve středeční Ulici se budou řešit rozchody. Karla a Kryštof vyrazí k soudu, Tonda vyvádí kvůli synovi

Ve středeční Ulici se budou řešit rozchody. Karla a Kryštof vyrazí k soudu, Tonda vyvádí kvůli synovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Středa bude v Ulici dnem rozchodů, starých a bolestných, ale možná i neuskutečněných. Kryštof a Karla mají rozvodové stání, teprve se však uvidí, jak z něj nakonec vyjdou. Ve zdánlivě bezvýchodné situaci se ocitnou také Jirka s Martinou. Oba se trápí a ke všemu dohánějí k šílenství Tondu.

Rozvod Karly a Kryštofa bude mít nečekaný průběh

Ve středu se Kryštof a Karla budou chystat k rozvodovému stání, před svými nejbližšími však nechtějí prozrazovat žádné podrobnosti. Před Vojtou se vymluví na běhání po úřadech a Věrce s Lubošem pro jistotu neřeknou nic. Asi tuší, že by to Věrka nemusela přežít. Jaký ale bude svět poté, co k rozvodu skutečně dojde?

Karla se vlastně rozvádět nechce, ale co Kryštof?
Karla se vlastně rozvádět nechce, ale co Kryštof? | Zdroj: TV Nova

Navzdory nejrůznějším pokusům Tonyho a Dominiky udržet přátele mimo soudní síň se Kryštof a Karla k přelíčení nakonec dostaví. Obdrží však od soudce záludnou otázku, na kterou oba zareagují překvapivým způsobem. V současnosti žijí ve společné domácnosti, dokonce jezdí na rodinné dovolené a očividně spolu dobře vycházejí. Chtějí se vůbec rozvést? Jak zareaguje Karla a jak následně odpoví Kryštof? Bude středa poslední tečkou za jejich vztahem, anebo se diváci dočkají radostného vyústění? A proč Tony s Dominikou dostanou chuť na panáka, až se Kryštof a Karla později ukážou v Coolně?

Mezitím se nicnetušící Věrka stará o vnuky a Vojta za ní přijde s prosbou o pudink. Dokonce zmíní, že na něj má speciální vibrující míchátko. To byla samozřejmě jen výmluva rodičů, kteří synkovi nechtěli vysvětlovat, že se v dárkové tašce schovává vibrátor. Věrku a Luboše tak čeká humorné překvapení…

Lumír předá Jirkovi otcovské rady místo Tondy

Martina Dubovská se nadále utápí v depresi, kterou marně zahání dobrým jídlem a pitím z Vendulina bistra a poleháváním u svého oblíbeného seriálu. Do hospody raději nestrká nos, aby nepřidělávala starosti mámě, která by jí navíc začala dávat další rady do života. Řešení je přitom snadné, jak si ostatně myslí i Mário. Proč prostě nejde za Jirkou a nepromluví si s ním? Kéž by to bylo tak jednoduché, ale on s ní zkrátka komunikovat odmítá.

O dalším rozchodu Martiny a Jirky se konečně doslechne také Tonda Hložánek. Bez pardonu vpadne k Lumírovi do kanceláře, aby mu oznámil, že ho Jirka naštval nabídkou zájezdu pro dva na hory ve Francii. Trestuhodný skutek, namouduši. Jenže jde o to, co se za nabídkou schovává – proč Jirka radši nejede na hory s přítelkyní? Protože se zase pohádali a on opět něco zpackal! Tonda je odhodlaný začít to urychleně řešit ztřeštěným způsobem sobě vlastním, ale Lumír ho ujistí, že si s Jirkou popovídá. To bude asi rozumnější.

Na radnici pak Lumír skutečně promluví panu starostovi do duše. Poradí mu, aby se vykašlal na vlastní ego a bolestné zkušenosti z předchozích vztahů. Martina je skvělá holka, měl by jí věřit, jít za ní a prostě jí říct, že ji má rád. Je to takhle prosté! A Lumír je možná patetický, ale v mnoha směrech má pravdu. Jirku zamrzí, že podobné rozhovory nemůže vést s vlastním tátou. Tonda má holt jiné přednosti, ale jaké? To je záhada.

Zdroj článku:
  • Autorský text