Vandě dojde trpělivost a Iva s Gábinou budou čelit nesnesitelným puberťákům

Vandě dojde trpělivost a Iva s Gábinou budou čelit nesnesitelným puberťákům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Puberta se Šimonem a Michalem poslední dobou pěkně cloumá. Jeden nemyslí na nic jiného než na počítačové hry, druhý zase křičí na mámu kvůli pošramoceným vztahům u Duškových. Snad je to oba časem pustí a přestanou se chovat dětinsky. Ačkoli taková Vanda nepřestane vyvádět nikdy.

Michal se zlobí na Ivu, Žofka je jí vděčná

Michal byl včera pěkně naštvaný a vydrželo mu to i dnes. Od rána je na mámu protivný, přitom situaci se Žofkou v klidu a elegantně vyřešila. Dívka za ní ostatně přijde do práce, aby ji poprosila o číslo na Báru. Iva jí ho samozřejmě dá, ale nabídne, že to s dcerou nejdřív probere. Báru potěší, že může získat zkušenost s doučováním, bude si však muset nejdřív osvěžit fyziku.

Žofka se posléze objeví v bistru, kde se sejde s Michalem. Poděkuje mu za nabíječku a vůbec za celý včerejšek a řekne mu, že Iva je skvělá máma. Může být rád, že ji má!

Michal ovšem není jediný, kdo se celý den rozčiluje. Také Vítek solidně řádí kvůli neotesaným zaměstnancům, kterým se podaří udělat další velkou ostudu…

Vítkovi zaměstnanci jsou parta buranů. Zdroj: TV Nova

Tohle Luděk přehnal! Proč mu Vanda práskne dveřmi?

Vanda se před Luďkem snaží obhájit Kristýnu. Přemlouvá ho, aby přestal být naštvaný a konečně s ní začal normálně mluvit. Dohodnou se, že ji zítra pozvou na večeři. Kristýna je upřímně překvapená, že to šlo s tátou tak snadno. I Adam uzná, že ačkoli má Vanda svoje mouchy, s Luďkem si poradit umí. Tedy s výjimkou jedné věci – ke svatbě ho stále ne a ne dotlačit.

Během oběda s mámou si Vanda vylije srdce, naštvaná na celý svět, že ji přítel odmítá požádat o ruku. Jolanu napadne, že prstýnek možná nemá být k zásnubám, ale k narozeninám. Pokusí se dceru přesvědčit, aby se na sňatek přestala upínat a užívala si vztah takový, jaký je. Vanda ale udělá pravý opak. Vlastně ji k tomu dožene gynekolog, když necitlivě naznačí, že jí tikají hodiny a měla by začít pomýšlet na děti. Jestliže má nějaké dítě přijít, musí se tak stát jedině po svatbě!

Vanda si trvá na svém a konečně Luďkovi vpálí do tváře, co ji trápí. Přizná mu, že v šuplíku našla prstýnek a očekávala žádost už na Štědrý den nebo během silvestra. Kolegyně v práci se jí pošklebují a oslovují ji zarputile „slečno Veselá“, což se jí rovněž dotýká. Jaká bude Luďkova reakce? Čím Vandu vzápětí zklame a rozčílí tak, že se rozhodne sebrat a neprodleně odejít k mámě?

Na lyžák jedině s notebookem. Gábina nebude ráda…

Šimon si chce na lyžák přibalit notebook, aby mohl po nocích nadále trénovat na turnaj v online hrách. Škola však notebooky i tablety na výletě zakázala a Gábina tím pádem také. Děda Mastný se potměšile usměje a v podstatě vnuka navede, aby si notebook přesto nacpal do kufru.

Přímo ve škole pak bude Šimon nucen s nechutí pozorovat, jak se Valerie vesele baví se svým klukem. Začne žárlit tak moc, že se odhodlá k pořádné hlouposti. Přihlásí se do nejlepší lyžařské skupiny, jen aby nemusel být v té méně zkušené s Vali a jejím přítelem. Snad se na černé sjezdovce nerozseká…

Zdroj článku:
  • Autorský text