Diskuze

KVÍZ: Pamatujete si děj Pelíšků, Marečku, podejte mi pero nebo Básníků? Ověřte si, zda jste machři na českou klasiku

KVÍZ: Pamatujete si děj Pelíšků, Marečku, podejte mi pero nebo Básníků? Ověřte si, zda jste machři na českou klasiku
Filmy jako Pelíšky, Marečku, podejte mi pero! nebo Jak svět přichází o básníky se právem označují za českou filmovou klasiku. Téměř každý občan naší země musel alespoň jeden z těchto filmů někdy vidět. Co se ale těmto filmům tak podařilo, že si svou oblibu drží i nadále v dnešní době?
Zpět na kvíz

Filmy jako Pelíšky, Marečku, podejte mi pero! nebo Jak svět přichází o básníky se právem označují za českou filmovou klasiku. Téměř každý občan naší země musel alespoň jeden z těchto filmů někdy vidět. Co se ale těmto filmům tak podařilo, že si svou oblibu drží i nadále v dnešní době?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Další žárlivá scéna Martiny a Jirky v Ulici – tomuhle páru by prospělo jít od sebe
03.07.2024

Další žárlivá scéna Martiny a Jirky v Ulici – tomuhle páru by prospělo jít od sebe

Bezstarostnou lásku Jirky Hložánka a Martiny Dubovské čas od času naruší nějaká žárlivá scéna. Tu nejnovější tvůrci vložili jako nepříliš dobrou...

Pátrání po nejstrašidelnějších filmech, které byly inspirovány skutečnými událostmi
11.08.2024

Pátrání po nejstrašidelnějších filmech, které byly inspirovány skutečnými událostmi

Horory, které se už nějakých pár desetiletí drží na vrcholu divácké oblíbenosti, vypovídají něco o potřebách lidí, kteří se jednoduše rádi bojí,...

Ať žijí duchové! Prozkoumejte s námi tajemství této filmové klasiky
10.05.2024

Ať žijí duchové! Prozkoumejte s námi tajemství této filmové klasiky

Oldřich Lipský je známý český režisér, který se do našich pamětí zapsal především díky svým skvělým komediím. Občas však do humoru vmísil i kousek...

Predrag Bjelac už podruhé polechtá divákům bránice a Emila doprovodí v jeho cestě za kariérou úspěšného policisty
02.09.2024

Predrag Bjelac už podruhé polechtá divákům bránice a Emila doprovodí v jeho cestě za kariérou úspěšného policisty

Emil nebyl úplně chlapík, který si vysnil, že bude běhat s pistolí a honit zločince. Raději měl práci v pohodlné kanceláři u svého stolu, kde se...

Drbárna ze ZOO: Šest svateb a miminko na cestě aneb Vše, co chcete vědět k podzimním dílům seriálu ZOO
03.08.2024

Drbárna ze ZOO: Šest svateb a miminko na cestě aneb Vše, co chcete vědět k podzimním dílům seriálu ZOO

V další podzimní sérii seriálu ZOO se diváci mohou těšit na několik životních zvratů, dotek smrti, radostná očekávání i velkolepé svatby. Život...

Drbárna ze ZOO: Filip začíná být z Petra nervózní
25.04.2024

Drbárna ze ZOO: Filip začíná být z Petra nervózní

Viky si prostě nepřispí. Nad ránem ji tentokrát vzbudil Petr. Ten si sice aktivně vzal na noc syna k sobě, ale ráno už to vzdal a dítě Viky přinesl...

Film 127 hodin vypráví hrůzný příběh plný bolesti a bezmoci. Dodnes děsí i zkušené horolezce
14.07.2024

Film 127 hodin vypráví hrůzný příběh plný bolesti a bezmoci. Dodnes děsí i zkušené horolezce

Pokud patříte mezi milovníky outdoorových aktivit, pravděpodobně jste již slyšeli o příběhu Arona Ralstona, mladíka, který strávil více než pět dní...

Křehká dáma Simona Postlerová dokázala čelit osudu se zdviženou hlavou, a ještě pomáhala ostatním
07.05.2024

Křehká dáma Simona Postlerová dokázala čelit osudu se zdviženou hlavou, a ještě pomáhala ostatním

V listopadu oslavila rodačka z Plzně své poslední narozeniny. Přestože se jí pomalu blížila šedesátka, vypadala stále skvěle, s dívčím úsměvem a...

Der Lebensborn – Pramen života: Mladičká Grétka se má stát součástí hitlerovského projektu k vytvoření čisté rasy
10.07.2024

Der Lebensborn – Pramen života: Mladičká Grétka se má stát součástí hitlerovského projektu k vytvoření čisté rasy

Není to tak dlouho, co se jedna z oblíbených postav seriálu Zlatá labuť dostala do Lebensbornu, aby se stala součástí jednoho z podivných...

Jak dnes žije Thomas Calabro alias Dr. Michael Mancini z Melrose Place: Tento šedesátník se stále udržuje fit
25.07.2024

Jak dnes žije Thomas Calabro alias Dr. Michael Mancini z Melrose Place: Tento šedesátník se stále udržuje fit

Thomas Calabro dnes vede velmi spokojený život. Dokázal najít rovnováhu mezi svou kariérou a svou rodinou. Rodina ho navíc podporuje. Jak onu...

Diskutujte

Nejnovější diskutované