Diskuze

KVÍZ: Pamatujete si děj Pelíšků, Marečku, podejte mi pero nebo Básníků? Ověřte si, zda jste machři na českou klasiku

KVÍZ: Pamatujete si děj Pelíšků, Marečku, podejte mi pero nebo Básníků? Ověřte si, zda jste machři na českou klasiku
Filmy jako Pelíšky, Marečku, podejte mi pero! nebo Jak svět přichází o básníky se právem označují za českou filmovou klasiku. Téměř každý občan naší země musel alespoň jeden z těchto filmů někdy vidět. Co se ale těmto filmům tak podařilo, že si svou oblibu drží i nadále v dnešní době?
Zpět na kvíz

Filmy jako Pelíšky, Marečku, podejte mi pero! nebo Jak svět přichází o básníky se právem označují za českou filmovou klasiku. Téměř každý občan naší země musel alespoň jeden z těchto filmů někdy vidět. Co se ale těmto filmům tak podařilo, že si svou oblibu drží i nadále v dnešní době?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Přijde nečekaná facka a tajemný dopis
02.06.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Přijde nečekaná facka a tajemný dopis

Kája už se vyplakala, ale má pocit, že se jí dějí samé špatné věci. Po zklamání s Vojtou jí ublížil i Oliver. Veronika neví, jak sestru utěšit....

Příběh Marty a Viktora v komedii Hodíme se k sobě, miláčku?: Když počítač rozhoduje o lásce
15.03.2025

Příběh Marty a Viktora v komedii Hodíme se k sobě, miláčku?: Když počítač rozhoduje o lásce

Desáté výročí své svatby slaví Marta a Viktor Tomášovi vlažně. Oběma se zdá, že se k sobě nehodí. Marta postrádá u manžela romantiku. Ona se raduje...

ZOO zítra: Padnou slzy a slova, která zabolí! Kdo asi bude nejvíce zklamaný
08.05.2025

ZOO zítra: Padnou slzy a slova, která zabolí! Kdo asi bude nejvíce zklamaný

Daniel má spadeno na Nicka. Vyvádí jen proto, že ráno na veterině potkal Ester na odchodu a z nějakého důvodu má pocit, že by měl Nicka pokárat....

Kéž by AZ-kvíz odměňoval vyššími částkami. Odměnou za zdolání našeho kvízu vám bude dobrý pocit
06.03.2025

Kéž by AZ-kvíz odměňoval vyššími částkami. Odměnou za zdolání našeho kvízu vám bude dobrý pocit

Léta populární soutěžní pořad AZ-kvíz by se určitě stal ještě oblíbenějším, kdyby vyslyšel přání svých fanoušků a začal nabízet vyšší výhry. Ačkoli...

Dnes v Ulici: Sára chodí jako tělo bez duše a Luboš pomůže Bětě vystřelit si z Věrky
27.03.2025

Dnes v Ulici: Sára chodí jako tělo bez duše a Luboš pomůže Bětě vystřelit si z Věrky

Tetu Bětu nemůže Věrka ani cítit. S žádným novým členem v její rodině nepočítala a rozčiluje ji, že se Běta ani nezeptá, zda se k nim může přidat....

Výměna manželek: Anastázie vzpomíná na pobyt v Rumunsku. Kamery všechno neukázaly
14.02.2025

Výměna manželek: Anastázie vzpomíná na pobyt v Rumunsku. Kamery všechno neukázaly

Podle diváků byla poslední Výměna manželek konečně o normálních lidech. Bylo zajímavé sledovat, jak rozdílný životní styl má zemědělská rodina. Bez...

Poznáte krásku, která se před pár lety předvedla v docela jiné barvě? V současnosti patří mezi nejobsazovanější české herečky
08.06.2025

Poznáte krásku, která se před pár lety předvedla v docela jiné barvě? V současnosti patří mezi nejobsazovanější české herečky

Je sympatická, ráda provokuje v hodně zajímavých modelech a její herecký talent je tak přirozený, že jí uvěříte dámu z lepší společnosti,...

Ulice: Luděk a Vanda jsou rozvedení, přesto se stane něco, co Luďka dojme k slzám
18.02.2025

Ulice: Luděk a Vanda jsou rozvedení, přesto se stane něco, co Luďka dojme k slzám

Manželství Luďka a Vandy je u konce a Vanda už zřejmě ztratila veškerou naději, že by se k sobě ještě někdy mohli vrátit. Bohužel, chladného pana...

Jedna rodina: Vilda podlehl kouzlu okamžiku a neví, kudy kam
25.02.2025

Jedna rodina: Vilda podlehl kouzlu okamžiku a neví, kudy kam

Trable s láskou, trable s dětmi. Nejvíce zamotaný život má nejspíš Vilda. Jeho snaha být rodičem je opravdu velká a vše ostatní jde stranou. Po...

Do hereckého nebe odešel mentor Havranpírka, charismatický doktor Skalka nebo pohádkový Pán Bůh
09.05.2025

Do hereckého nebe odešel mentor Havranpírka, charismatický doktor Skalka nebo pohádkový Pán Bůh

Jiří Bartoška má lví podíl na prestiži MFF v Karlových Varech, kdy z béčkového festivalu dokázal vytvořit největší filmovou událost v zemi a...