Diskuze

KVÍZ: Pamatujete si děj Pelíšků, Marečku, podejte mi pero nebo Básníků? Ověřte si, zda jste machři na českou klasiku

KVÍZ: Pamatujete si děj Pelíšků, Marečku, podejte mi pero nebo Básníků? Ověřte si, zda jste machři na českou klasiku
Filmy jako Pelíšky, Marečku, podejte mi pero! nebo Jak svět přichází o básníky se právem označují za českou filmovou klasiku. Téměř každý občan naší země musel alespoň jeden z těchto filmů někdy vidět. Co se ale těmto filmům tak podařilo, že si svou oblibu drží i nadále v dnešní době?
Zpět na kvíz

Filmy jako Pelíšky, Marečku, podejte mi pero! nebo Jak svět přichází o básníky se právem označují za českou filmovou klasiku. Téměř každý občan naší země musel alespoň jeden z těchto filmů někdy vidět. Co se ale těmto filmům tak podařilo, že si svou oblibu drží i nadále v dnešní době?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Křehká, rafinovaná, ale také ostrá jako břitva: Angelina Jolie 3x na Netflixu
12.11.2021

Křehká, rafinovaná, ale také ostrá jako břitva: Angelina Jolie 3x na Netflixu

Herečka, která dohnala šviháka Breda k alkoholismu, plní v poslední době titulní strany spíše rozvodovými pikantnostmi. Angelina už zřejmě vzdala...

Jak se tančí ve světě? Podívejte se, jak vypadají zahraniční verze StarDance a kdo se v nich už objevil!
14.11.2021

Jak se tančí ve světě? Podívejte se, jak vypadají zahraniční verze StarDance a kdo se v nich už objevil!

Taneční show StarDance je u nás jedním z nejočekávanějších a nejoblíbenějších pořadů každého roku a sledují ho snad všechny věkové skupiny. Každý...

Nadešel konec pro jednu z hlavních postav: Sabina Laurinová končí v seriálu Sestřičky
21.05.2021

Nadešel konec pro jednu z hlavních postav: Sabina Laurinová končí v seriálu Sestřičky

V televizi můžeme sledovat poslední díly s vrchní sestrou Mery Tomáškovou. Sympatická herečka Sabina Laurinová z osobních důvodu natáčení ukončila,...

Démonické síly ve světě lidí: Filmy plné záhad, démonů a nadpřirozena v nabídce Netflixu
03.12.2021

Démonické síly ve světě lidí: Filmy plné záhad, démonů a nadpřirozena v nabídce Netflixu

Nemusíte věřit v bytosti z pekla, a přesto se můžete u filmů plných démonů a nevysvětlitelných záhad pobavit a možná trochu bát. Třeba se vám bude...

Andy Garcia: Kubánský uprchlík, kterému se splnil sen
12.05.2021

Andy Garcia: Kubánský uprchlík, kterému se splnil sen

Andymu bylo pět let, když se jeho rodina rozhodla riskovat strastiplnou cestu do USA a zkusit tam štěstí. Kvůli rozhodnutí rodičů opustit Kubu, se...

Kultovní dobrodruh slaví 40. narozeniny: Tohle jste o Indiana Jonesovi možná nevěděli
18.06.2021

Kultovní dobrodruh slaví 40. narozeniny: Tohle jste o Indiana Jonesovi možná nevěděli

Roku 1981 se v USA objevil film, ve kterém jsme se seznámili s jednou z nejslavnějších filmových postav vůbec: s Indiana Jonesem. O 40 let později...

Vzpomínáte si na Jordánovy z ulice a kdo hrál jejich babičku?
21.10.2021

Vzpomínáte si na Jordánovy z ulice a kdo hrál jejich babičku?

Rodina Jordánových stála u zrodu seriálu Ulice. Diváci se s Bárou, Tomášem, Matějem a Terezou mohli setkávat každý den v podvečer, aby spolu s nimi...

Úrsula Corberó jako Tokio v seriálu Papírový dům
27.09.2021

Úrsula Corberó jako Tokio v seriálu Papírový dům

V nejočekávanějším seriálu letošního podzimu, jehož první část nové série dorazila nedávno na Netflix, hraje Úrsula Corberó Silene Oliveiru, která...

Slovenské herečky, které se proslavily v ČR
27.07.2021

Slovenské herečky, které se proslavily v ČR

Se Slovenskem má Česko velmi úzké vztahy, což je dáno nejen společnou historií, ale také blízkostí jazyků slovenštiny a češtiny. Z této blízkosti...

Připomeňte si nejlepší filmy s Kate Hudson
16.07.2021

Připomeňte si nejlepší filmy s Kate Hudson

Kate Hudson je herečka, která ačkoliv pochází z herecké rodiny, dokázala si vytvořit samostatnou značku a dosti širokou fanouškovskou základnu. To...

Diskutujte

Nejnovější diskutované