Do vánoční Ulice dorazí Lucie Borhyová s Reyem Korantengem a zazní song Ewy Farné

Do vánoční Ulice dorazí Lucie Borhyová s Reyem Korantengem a zazní song Ewy Farné
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tvůrci Ulice přinášejí každý rok štědrovečerní epizodu, která se vyznačuje nejen sváteční atmosférou, ale i nějakou přidanou specialitou pro diváky. Letos tak během ní zazní krásná vánoční píseň Ewy Farné a na návštěvu charitativního jarmarku dorazí moderátoři Lucie Borhyová a Rey Koranteng.

V závěru zazní vánoční hit Ewy Farné

Děj vánočního dílu Ulice se obvykle odehrává právě v tento slavnostní den. Letošní speciál však bude v mnoha směrech výjimečný, včetně toho, že se odehrává nejen o Štědrém dni, ale už během několika předvánočních dnů. Zaznamenává tedy přípravy na Vánoce v našich oblíbených rodinách, zejména u Volákových, Marečkových a Nyklových. Nevynechává však ani další hrdiny. Diváci se tak 24. 12. na TV Nova v 17:30 setkají např. se Žofkou a Michalem, Bárou a Brunem nebo s potřeštěnou Vandou. Právě ta dodá vánočnímu dílu nezapomenutelné překvapení, u něhož se diváci s chutí zasmějí.

Další zajímavostí, kterou štědrovečerní speciál – již nyní dostupný na Voyo – nabídne, bude píseň Vánoce na míru od letošní zlaté slavice Ewy Farné, která v závěru krásně dokreslí sváteční atmosféru v jednotlivých domácnostech.

Sejdeme se na hřbitově, říkají si Lucie a Rey

Chybět ale nebudou ani hvězdní hosté z našeho zpravodajství, Lucie Borhyová a Rey Koranteng, kteří se krátce objeví na jarmarku zorganizovaném Jirkou Hložánkem a Lumírem Nyklem na uličním náměstíčku. Jak se jim tato zkušenost líbila?

„Natáčení jsme si opravdu užili, protože oba Vánoce milujeme! Zažít tu pravou vánoční atmosféru s několikatýdenním předstihem, a dokonce i se sněhem, bylo skvělé,“ pochvalovala si Lucie a Rey dodal: „Druhá věc, která nás nadchla, je nahlédnout do zákulisí filmového natáčení, protože pro nás, jakožto zpravodajce, je to vždycky trochu tajemné.“

Lucie Borhyová na jarmarku ve vánoční Ulici
Lucie Borhyová na jarmarku ve vánoční Ulici | Zdroj: TV Nova

Protože oba dorazili autem, místo svařáku si dopřáli horký rybízový džus. „Ale letos to byl náš první horký nápoj na vánočních trzích. Osobně svařák nepiju, mám alergii na skořici, a to paradoxně pouze ve svařeném víně,“ doplnil ještě Rey. S kolegyní prozradili, že kromě oblíbených procházek, které jsou součástí jejich adventních tradic, také navštěvují zesnulé příbuzné.

Bydlíme kousek od sebe, dokonce jsme spolu i vyrůstali. Kromě studia se proto čas od času setkáváme na Štědrý den i na ďáblickém hřbitově.

Kristýnu Hrušínskou čeká šampaňské a kaviár

Jak už bylo řečeno, vánoční díl Ulice vtipně zpestří svérázná Vanda, která se svým bláznivým dárkem pokusí udělat dojem na Luďka. Když se ale nechá v sexy santovském oblečku zabalit jako zásilka, netuší, že jejímu romantickému gestu budou vzápětí přihlížet i návštěvníci jarmarku.

Tomu se říká překvapení!
Tomu se říká překvapení! | Zdroj: TV Nova

S plány na svátky se pochlubila také její představitelka Kristýna Hrušínská: „Stejně jako každý rok budeme Vánoce trávit v domácím kruhu. Dopoledne přijede na návštěvu Vlastík Zavřel, dopřejeme si kaviár a připijeme šampaňským. S Matějem a dětmi pak vyrazíme na tradiční vánoční procházku. Večer nás čeká klasické menu v podobě kapra, řízků a bramborového salátu i rozbalování dárků.“ Nezapomíná ani na vánoční tradice.

Společně zdobíme vánoční stromeček, pečeme cukroví a občas si rozkrojíme jablko. Snažíme se být k sobě milí.

Zdroj článku:
  • Tisková zpráva TV Nova