Prudička Soňa z Ulice nám v roce 2024 poodhalí své soukromí. Magdě dá asi ještě zabrat

Prudička Soňa z Ulice nám v roce 2024 poodhalí své soukromí. Magdě dá asi ještě zabrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa Čechová je teď v Ulici pro diváky nepřítelem číslo jedna. Podle některých se tam nehodí a je naprosto zbytečná, podle jiných přivodí Magdě ještě spoustu vrásek. Mnozí ale také oceňují, jak přesvědčivě ji Lucie Vondráčková hraje. Právě ta nyní naznačila, co Soňu čeká v novém roce.

Když se objeví Soňa, diváci odcházejí

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková se do Ulice těšila, koneckonců ji považuje za fenomén plný skvělých herců. Svou postavu angličtinářky a tělocvikářky Soni Čechové si zpočátku chválila jako energickou, cílevědomou a ráznou ženu, která je pokroková, nebojí se inovací ve školství, přichází se spoustou zajímavých nápadů a neváhá otevřeně říkat, co si myslí. Bylo jasné, že svým přístupem řadu lidí popudí, ale nikdo zřejmě tenkrát netušil, jak velký odpor vzbudí nejen u kolegy Otíka, nýbrž především u diváků.

Tohle nevypadá na velké kamarádství.
Tohle nevypadá na velké kamarádství. | Zdroj: TV Nova

Soňa byla kdysi ředitelkou na jiné základní škole, odkud ji vystrnadila „politika“. Dostala se do bojů, které nemohla vyhrát, a byla nucena odejít s pořádným traumatem, jež ji ovlivňuje v nové práci na našem uličním gymnáziu. Drsná zkušenost ji naučila být až příliš opatrnou a hledat problémy tam, kde nejsou. Ve snaze zamezit jakýmkoli potížím dělá z komára velblouda, přísně hodnotí každičké drobné pochybení u studentů i nezkušené ředitelky Magdy. Možná jsou za tím dobré úmysly, Lucie Vondráčková ostatně Soňu původně hájila, jako herečka se snažila její chování tak trochu omluvit výše uvedenými důvody a okolnostmi, ale diváci mají jasno.

„Když se objeví, odcházím si udělat čaj, neboť mě štve stejně jako reklamy,“ napsala jedna z divaček na sociální sítě.
Většina fanoušků seriálu vnímá Soňu jako intrikující potvoru, která touží Magdu vyštípat z ředitelského křesla a jíž schází empatie, ačkoli se najdou i tací, kteří oceňují, jak věrohodně ji herečka ztvárňuje. „Soňa má problém sama se sebou, je nešťastná, a proto kolem sebe šíří zlobu a zášť. Lucka ji hraje výborně. Obávám se, že Magdě ještě zatopí pod kotlem.“

Zjistíme, co se děje u Čechových

Po aféře kolem choulostivé fotografie Magdy a studenta Matěje Dvořáka, kterou Soňa zbytečně nafoukla, už kolem sebe nemá prakticky žádné spojence, s výjimkou Prokopa Junka. Ani ten ovšem kolikrát neví, jak by Soňu odradil od jejího přehánění, co se přísných trestů týče. Soňa u něj hledá podporu a pochopení patrně i proto, že její manželství není tak spokojené, jak se na začátku zdálo. Právě Prokopovi se svěří s tím, že její manžel vydělává víc peněz než ona a že ji to velmi trápí. O jejím osobním životě se v novém roce dozvíme něco bližšího, jak Lucie Vondráčková naznačila během tiskové konference TV Nova k jarnímu programu.

Samozřejmě trošku odhalíme to, co se děje u ní doma a proč to tak vlastně všechno je, ale podle mě ji nic neospravedlňuje k tomu, aby byla taková prudička, ale je.

Tady už je trošku vidět, jak sama herečka poněkud poupravila svůj přístup k Soně a jejímu chování, které se už nesnaží před kamerou omlouvat. Dá se zřejmě předpokládat, že paní profesorka Čechová bude své kolegy, studenty i diváky prudit také v roce 2024, ale přiznejme si, že ve škole by se vlastně nic zajímavého nedělo, kdyby nebylo jí.

Zdroje článku: