Ondřej Havel z Ulice prozradil podrobnosti ze svatby. Vzpomínky na ni ho dojímají

Ondřej Havel z Ulice prozradil podrobnosti ze svatby. Vzpomínky na ni ho dojímají
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici zatím zůstává svobodným starostou, který se snaží získat lásku nepoddajné Martiny Dubovské. Ve skutečnosti se fešák Ondřej Havel nedávno oženil a v rozhovoru prozradil, jak na to s dojetím vzpomíná. Připomněl si ale i svou dlouhou cestu seriálem.

Z průšviháře starostou, který bojuje o srdce kuchařky

Oslavy neuvěřitelných osmnácti let vysílání Ulice se zúčastnila celá řada oblíbených herců, mezi nimi i sympaťák Ondřej Havel. Ten je s rolí Jirky Hložánka spojen už od velkého castingu v roce 2009, jak prozradil během rozhovoru pro eXtra.cz. Samotné natáčení pro něj začalo o rok později.

O castingu do Ulice se dozvěděl od kamaráda ze třídy, který ho přesvědčoval, aby se přidal. Měl tehdy za sebou večerní představení, kde tancoval, a hned druhý den ho čekala další dvě, tudíž se mu pochopitelně moc nechtělo a radši by se pořádně vyspal. Nakonec se ale nechal přemluvit a dnes je za to vděčný. Kdyby se měl rozhodovat znovu, určitě by s účastí v Ulici neváhal.

Na cestu seriálem vzpomíná s radostí, zažil tam toho spoustu, včetně několika pauz, po nichž se ovšem zase vrátil s novým příběhem. Na začátku platil za rozmazleného darebáka, kterého vlivný otec Tonda (Miroslav Hanuš) vysekal z nejednoho průšvihu. Studoval na gymnáziu, kde učila Miriam Hejlová v podání Hany Maciuchové, k níž si později vytvořil blízký vztah. Rád vzpomíná i na tohle období. Diváci si Jirku spojují také se Šárkou (Malvína Pachlová), s níž nějakou dobu chodil, ale bohužel jim to nevyšlo.

Nakonec se do Ulice vrátil jako svobodný a perspektivní starosta, donedávna zcela oddaný jen své práci a občanům. Pak se objevila atraktivní kuchařka Martina Dubovská (Natálie Holíková), která v něm k Tondově nemalé radosti vzbudila zájem. Bohužel si z předchozího vztahu odnesla bolestivou zkušenost a o dalšího chlapa rozhodně nestojí. Jirka se nechce vzdát a vymýšlí nejrůznější příležitosti a záminky, aby se s Martinou mohl scházet a postupně rozpouštět ledovou vrstvu kolem jejího srdce. Podaří se mu to?

Jirka Hložánek chce získat Martinu Dubovskou.
Jirka Hložánek chce získat Martinu Dubovskou. | Zdroj: TV Nova

Nedávno se oženil, láska na první pohled to ale nebyla

Zatímco v seriálu o přízeň své vyvolené teprve usiluje, v reálu už Ondřej Havel tu pravou našel a nedávno se s ní oženil. „Strašně rychle to uteklo, člověk se těší půl roku a pak je to najednou pryč, ale vzpomínek je hrozně moc. Kdykoli si na to vzpomenu, dojme mě to,“ přiznal s úsměvem a dodal, že líbánky zatím neproběhly. „Něco takového teď neplánujeme, protože jsme hodně cestovali před svatbou. Na začátku roku jsme byli v Austrálii, kde jsme se zasnoubili. Uděláme si líbánky tady doma.“

Láska na první pohled to ale zřejmě nebyla. Se svou ženou se seznámil v rádiu a nějakou dobu byli jenom kolegové. Po čase si uvědomili, že je jim spolu dobře, a tak spolu zůstali. Založení rodiny vnímá herec jako téma, které nelze tak úplně naplánovat. V budoucnu by ale děti určitě chtěl.

Zdroje článku: