Vysílací pauzu Ulice využívají herci k odpočinku na chalupě i k natáčení dalších projektů

Vysílací pauzu Ulice využívají herci k odpočinku na chalupě i k natáčení dalších projektů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Během prázdnin si naši oblíbení herci z Ulice užívají zaslouženou pauzu od natáčení. Zatímco někteří ji tráví relaxací u moře nebo s rodinou na chalupě, jiní se věnují dalším pracovním záležitostem a připravují pro diváky zajímavá představení pod širým nebem a koncerty.

Miluši Šplechtovou čeká rodinné setkání na chalupě

Miluše Šplechtová, představitelka Jolany, hraje v Ulici po boku svého švagra Rudolfa Hrušínského mladšího a také společně s dcerou Kristýnou Hrušínskou, která ale před Vánoci porodila, a tak je teď na mateřské dovolené.

Miluše už se nemůže dočkat, až se na léto přesune s rodinou na chalupu. Přiletí jí děti z celého světa. Kromě Kristýny má ještě syna, jenž přicestuje z Austrálie se svou ženou a dvěma vnoučaty, která babička neviděla od začátku covidu. Z Ameriky pak přiletí její druhá dcera Barunka s manželem a vnoučátkem, takže budou opravdu všichni na jedné hromadě na chalupě a ona si je hodlá patřičně užít, stejně jako její manžel Jan Hrušínský.

Veronika Čermák Macková by chtěla do Asie

Veronika Čermák Macková v seriálu ztvárňuje učitelku Magdu Procházkovou, jež se nedávno stala ředitelkou školy a rozešla se s přítelem Prokopem. Zatímco Magdino léto nebude kvůli zlomenému srdci asi nijak slavné, herečka na prázdninových plánech ještě pracuje. „Doufám, že se vytvoří tak, abych z toho měla největší radost,“ řekla v pořadu TV Nova. „Mám vidinu, že bych se chtěla podívat do Asie na různé záchranářské projekty.“

Magda zřejmě stráví léto s Irenou. Zase.
Magda zřejmě stráví léto s Irenou. Zase. | Zdroj: TV Nova

Alena Štréblová si dopřeje odpočinek u moře

Jestli si někdo hodlá léto vychutnat v klidu a bez přílišných pracovních povinností, je to Alena Štréblová alias Milena Pumrová. Ta plánuje v první řadě odpočívat.
„Prvních čtrnáct dní k moři, potom chalupa, pak možná ještě jedno moře a tím to končí,“ přednesla výčet budoucích aktivit. Na rozdíl od jiných herců se přes prázdniny nehodlá přetěžovat. „Mám v létě takovou zásadu, že fakt nehraju divadlo. Obdivuju kolegy, kteří to zvládají. Já potřebuju vždycky velkou pauzu od toho, takže já celé dva měsíce divadlo opravdu nehraju.“

Vasil Fridrich bude zahlcen prací

U některých se zdá, že naopak vůbec odpočívat neumějí – nebo k tomu nemají příležitost. To je také případ Vasila Fridricha, který v Ulici hraje Luďka Voláka.
„Ideální plán by byl nic nedělat, což se mi asi nepodaří,“ potvrdil během rozhovoru. „Budu pracovat, budu hrát, budu točit od srpna a budu pracovat v Českém rozhlase, takže budou to vlastně všechno hezké věci, tak doufám, že mě budou těšit navzdory tomu, že budou prázdniny.“

Hanka Holišová se těší na svůj koncert

Pracovně vytížená bude rovněž představitelka Veroniky Hana Holišová, která zve diváky na představení Marta na Letní scéně Musea Kampa, které mělo premiéru minulý rok při příležitosti osmdesátých narozenin Marty Kubišové. Dále ji čeká Noc na Karlštejně pod širým nebem na krásně opraveném hradním nádvoří, potom natáčení v zahraničí, kde bude zřejmě ještě větší teplo než u nás. Především se ale chystá na Letní scéně Musea Kampa na svůj koncert s big bandem New Time Orchestra. Ten proběhne 17. července v 19:00, tak si ho nenechte ujít.