Adéla Gondíková po padesátce: Stresují ji Vánoce i fakt, že stárne každým dnem

Adéla Gondíková po padesátce: Stresují ji Vánoce i fakt, že stárne každým dnem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdo si nejkrásnější svátky v roce užívá v klidu a pro Adélu Gondíkovou to kdysi také platilo. Letos je prý ale ve velkém stresu a kvůli množství práce ani nemá čas vychutnat si naplno adventní období. Překročila padesátku a nebránila by se určitým kosmetickým zákrokům.

Dějová linka kolem Hany diváky nenadchla

Příchod Hany Šmýdové do Ulice neocenil ani Evžen, ani dav rozbouřených diváků, kteří se děsí toho, že scenáristé rozeštvou další z jejich oblíbených párů. Blanka naléhá na Evžena, aby situaci kolem prodeje penzionu se svou exmanželkou konečně vyřešil. Pokládá ho za necitelného, ba přímo zlého, když nedokáže odpustit nemocné ženě, která se bez jeho pomoci – co se prodeje týče – prostě neobejde. Ale Evžen si postavil hlavu, nechce s Hanou už nic mít a vůbec nechápe, proč by jí měl vycházet vstříc. Upřímně, je to jen a pouze jeho věc, do které Blanka nemá co mluvit. Její výčitky a stupňující se hádky navíc způsobily, že vystresovaný Evžen teď znovu prahne po alkoholu.

Adéla Gondíková, představitelka Hany, tak po nástupu do seriálu moc velké nadšení nevzbudila. Roli však přijala právě proto, že se jednalo o velkou výzvu a něco nového, co dosud neměla možnost vyzkoušet, a tak tomu chtěla dát šanci. Dalším důvodem pro přijetí nabídky pro ni byla skutečnost, že může pracovat po boku sympatických lidí, s nimiž se už delší dobu dobře zná, např. právě s Lindou Rybovou, jež hraje Blanku.

Svátky klidu a míru Adélu Gondíkovou stresují

Momentálně se herečka a moderátorka psychicky připravuje na Vánoce, které ji dle vlastních slov velmi stresují. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, že nikdy nepekla cukroví a nepokládá se za „zdobící typ“, který by potřeboval mít všechno krásně upravené. Samozřejmě, když byly děti malé, svátky se hrozně prožívaly a všichni se na ně těšili, ale teď už je situace trochu jiná. Vlastně právě to, že doma nemá uklizeno, že ještě nesehnala všechny dárky a že nemá nic hotového, ji stresuje nejvíce. Předvánoční období, kdy většina lidí chodí po adventních trzích a popíjí svařák, si také příliš vychutnávat nemůže, protože právě v této době má nejvíc práce. 

Štědrý večer ale slaví Adéla Gondíková obvykle s rodinou, včetně vlastních rodičů. Jednou z jejich tradicí je to, že připravují kapry na kamnech, a na to už se herečka moc těší. Dcera Nela se ovšem letos nepřipojí, protože bude trávit Vánoce v zahraničí.

Adéla Gondíková měla jako Hana v Ulici autonehodu.
Adéla Gondíková měla jako Hana v Ulici autonehodu. | Zdroj: TV Nova

Bojí se, že asi bude muset na plastiku

Letos Adéla Gondíková oslavila padesátiny, na což během rozhovoru pochopitelně také došla řeč. Změnilo se tím ale u ní něco? „Celé se to mění každý den, každý den stárnu před očima, stresuje mě to neskutečným způsobem a nevím, co s tím mám dělat. Takže se s tím pomalu smiřuji, že bude hůř a že až mi bude třeba šedesát, tak budu říkat, jé, to jsem ale byla blbá, proč jsem to říkala v padesáti, že už se necítím dobře, když jsem vlastně vypadala ještě tak nějak normálně. To mě trošku uklidňuje, ale není to příjemné.“ S humorem dodává, že jestli to takhle bude pokračovat, bude muset jít i do nějakého plastického zákroku.

Zdroje článku: