Milostný trojúhelník v Ulici: Jak Skyler začne bojovat o Frantu?

Milostný trojúhelník v Ulici: Jak Skyler začne bojovat o Frantu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Franta si to pěkně zavařil, když podlehl pokušení a vyspal se se Skyler. Teď má v hlavě zmatek, a i když prohlašuje, že chce zůstat s Bárou, stále ho to k nezkrotné a šarmantní Skyler nebezpečně táhne. Má žaludek na to, aby chodil s oběma najednou?

Skyler neudělá stejnou chybu dvakrát

Už to vypadalo, že se Skyler narychlo sbalí a odjede zpátky do Amsterodamu, kde se svým synkem Chrisem nadobro zůstane. Frantu by to jistě mrzelo, ale na druhou stranu by se mu také ulevilo, jelikož by se zbavil velkého pokušení.

Naneštěstí se Skyler rozhodla, že mu nic usnadňovat nebude. Naopak! Cítí, že Františkovi není lhostejná a že by o něj měla zabojovat. Dřív nebo později si ten zabedněnec jistě uvědomí, že k sobě zkrátka patří. Nejenže spolu mají syna, ale báječně si rozumějí a panuje mezi nimi fyzická přitažlivost a touha, kterou zkrátka nelze ignorovat. Skyler byla hloupá, že si to sama neuvědomila dřív. Už dávno měla poznat, jak skvělý je František chlap i táta, ale opustila ho a dala přednost Dirkovi. Tuhle chybu opakovat nehodlá.

Zoufale hodná a nudná Bára terčem posměšků

To, co se mezi Skyler a Františkem stalo, když byla Bára v Izraeli, měl být pouhý úlet. Něco, na co chtěl mladík zapomenout, jako by k tomu nikdy ani nedošlo. Jenže Skyler ho zapomenout nenechá! Pro ni to bylo mnohem víc. Franta možná opakovaně tvrdí, že chce zůstat s Bárou a že je s ní spokojený, ale copak by jí takhle ublížil, kdyby to byla pravda? Je si svou láskou k ní skutečně natolik jistý, nebo se jen snaží utěšovat a marně ulevovat svému svědomí?

Bára je bohužel tak hodná a nevinná, až se z toho Skyler dělá špatně. Na společné večeři v Coolně, kam se dostaví také Anička, se Skyler do Báry pěkně opřela, aby jí dala alespoň nepřímo najevo, jak je naivní a slepá. František svou přítelkyni samozřejmě hájil, dokonce hned následujícího dne Skyler pořádně vynadal. Ta jen suše odvětila, že nechápe, proč vlastně Franta chodí s tak nudnou a obyčejnou holkou, která ho rozhodně nemůže plně uspokojovat. Při tom se jej znovu pokusila svést…

S Bárou se Franta asi trochu nudí. Zdroj: TV Nova

František není schopen se definitivně rozhodnout

Ačkoli Franta vyčetl Skyler, že se chová hrozně, ani trochu to nevypadalo, že by byl vůči jejím pokusům o sblížení imunní. Jestli někdo doufal, že se odhodlá k radikálnímu řezu, a konečně svůdnou Skyler odstřihne, bude v lednu asi pořádně zklamaný.

V nové sezóně se totiž ukáže, že František se Skyler udržuje tajný poměr a svou přítelkyni Báru nadále podvádí. Není schopen si mezi nimi vybrat a ani Skyler to není příjemné. Pochopitelně mu začne vyčítat, že z ní dělá děvku a z Báry blbku. Takhle to opravdu chce? A co bude dál, až se pravda konečně zcela provalí? Už teď si o Frantově románku štěbetají Anička s Evou. Dříve nebo později se řeči jistě donesou až k Báře

Franta se bude muset konečně rozhodnout! Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text