Pamatujete, jak Dominika sbalila Tonyho?

Pamatujete, jak Dominika sbalila Tonyho?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barmanka Dominika se dříve v Ulici objevovala ve vedlejší roli. Vždy se jen mihla za barem v Coolně. O roli hlavní začalo jít tehdy, když se zamilovala do Tonyho. Ten měl ale oči jen a jen pro Digi a její dvě dcery. Teprve až pochopil, že Digi ho nikdy milovat nebude, zkusil štěstí u Dominiky. 

Barmanka Dominika si na Tonyho musela počkat 

Polepšený Tony si v Ulici musel vydobýt své místo na slunci. Jako kluk z děcáku měl trošku pochroumanou představu o skutečném životě. V Ulici však dospěl ke šťastnému konci. Důležitou roli v jeho životě hraje jeho partnerka Dominika, která s Tonym spala ve chvíli, kdy měl oči jen a jen pro Digi. Oba vztah brali volně, i když Dominika by si přála, aby se do ní Tony také zamiloval. To se později také stalo, když mu Dominika dala na výběr.

Míša Maurerová jako Digi, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jakmile ze sebe Tony setřásl představu o tom, že bude tvořit šťastnou rodinu s Digi, už pro něj nebylo tak nepředstavitelné, že by si něco začal s Dominikou. Dominika byla hodná holka, se kterou mu to klapalo v posteli. Tak proč s ní nezačít vztah se vším všudy.? Jak se později ukázalo, byla to šťastná volba. Dominika mu dala zázemí a později i dceru Toničku. Tu si mimochodem zahrála opravdová dcera herečky Báry Vyskočilové, které se reálné těhotenství sešlo s tím seriálovým. 

„Herečka Bára Vyskočilová (představitelka barmanky Dominiky) vzala na natáčení svou vlastní dceru Eddu, která hraje její seriálovou dceru Toničku. Kvůli roli v Ulici tak nemusela od dcery nikam odskakovat.”

I ve vztahu s Tonym se objevily mráčky 

Když věc, po které toužíte, konečně máte, přestanete si jí vážit. To je léty ověřené pravidlo a ukázalo se být pravdivé také u Dominiky. Když konečně Tony hrál roli jejího partnera a táty dobře, popletl jí hlavu její spolužák, se kterým se sblížila více, než měla v plánu. Tony jí na nevěru přišel a jejich vztah utrpěl rány. Ty se však postupem času zcelily, a to i proto, že se do této záležitosti vložila Karla a Mára, kteří Tonyho a Dominiku podpořili. 

Zdroj článku:
  • Autorský text