Dnes v Ulici: S Bárou si Franta rozumí lépe než se sobeckou Skyler. Na Brunův vkus možná až moc

Dnes v Ulici: S Bárou si Franta rozumí lépe než se sobeckou Skyler. Na Brunův vkus možná až moc
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro Skyler je důležité jenom to, co sama chce. Na nic jiného nebere ohledy. František si začíná uvědomovat, že se za ta léta vůbec nezměnila. Mnohem příjemněji než s ní si dnes popovídá s Bárou. To se ale nehodí do krámu Brunovi, jenž v Báře našel zalíbení.

Skyler se nevzdá toho, co chce. Ani kvůli Frantovi

Skyler zřejmě očekává, že alespoň Anička ji podpoří ohledně jejích plánů do budoucna, ale to se přepočítala. Ani Anča jí tentokrát nerozumí. Stejně jako František totiž předpokládala, že Skyler touží být v Amsterodamu s ním a s Chrisem. Aby byli zase úplná rodina. Ano, jistě, to si Skyler přeje, akorát ne napořád. Dokonce prohlásí, že Češi prý nemají žádné ambice. Kvůli tomu, že si František vůbec dovolil jí něco říct, se navíc urazí a chce neprodleně odjet do Amsterodamu. To je podle Evy další neklamná známka arogance a sobeckosti, ale co si budeme povídat, Eva vždycky věděla, jak tohle dopadne. Vztah mezi Skyler a Frantou zkrátka nemůže fungovat.

Nejspíš si to začíná myslet už i František sám. Nevyhovuje mu, jak to teď mají nastavené a že Skyler na nikoho nebere ohledy. Ona se ale kvůli němu nehodlá vykašlat na všechny své sny. Sám mladík může za sebe říct jenom to, že chce být s Chrisem. Ale jestli za daných podmínek vydrží být i se Skyler… Čert ví.

Bruno žárlí. Bára je pro něj víc než kamarádka

Cestou od Aničky se Franta potká s Bárou, která se nad ním slituje a vezme ho s sebou do Coolny. Bruna pochopitelně překvapí, když uvidí, jak spolu ti dva skvěle vycházejí. Povídají si o škole a filmování jako nejlepší přátelé, možná dokonce něco víc. Bára pak Brunovi přizná, že jí bylo Františka líto kvůli tomu, co Skyler včera pronesla v rádiu.

Nedlouho poté ale Franta s Bárou odejdou z Coolny společně. Ona už musí domů a on se zkrátka rozhodne ji doprovodit. Na první pohled v tom nic zvláštního není, ale Brunovi se to stejně nezamlouvá. Tony si všimne, že je rozhozený, a po krátkém kličkování se ho konečně na rovinu zeptá, jestli se mu Bára líbí. Bruno připustí, že tomu tak je. Bára je fajn holka a on se s ní cítí dobře. Netuší však, jestli už to má s Františkem opravdu vyřešené.

Podle Tonyho by Bruno neměl váhat.
Podle Tonyho by Bruno neměl váhat. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text