Vendula zavádí v bistru samé novinky, donutí to Aničku k odchodu?

Vendula zavádí v bistru samé novinky, donutí to Aničku k odchodu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička Lišková, ze které vždycky vyzařoval optimismus, se v poslední době tváří, jako by jí ukradli koloběžku. Je věčně naštvaná a kyselá a může za to nejspíš Vendula, která se rozhodla, že si mateřskou zkrátí a znovu bude poletovat v bistru.

Mezi Aničkou a Vendulou v bistru to vře 

Anička Lišková vždy v Ulici platila za nekonfliktní postavu, která se starala hlavně sama o sebe. Ačkoliv jí život uštědřil několik nemilých ran, ona se z toho vždycky nějak vylízala. Většinou měla úsměv na tváři a naději, že všechno dobře dopadne. Teď ale v bistru chodí jako tělo bez duše, má rýpavé poznámky a je vidět, že ji něco hrozně žere. Že by to byl odchod Bedřicha Lišky? Přece jen se to mezi nimi začalo vyvíjet dobře a on jim pak oznámil, že odjíždí do Opavy. Nebo na ni dolehl rozchod se Šimonem? Odchod Sáry?

Scénáristé Aničku dlouho smutnit nenechají, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tak se zdá, že když Anička nemá koho zachraňovat, cítí se tak trošku ztracená. Vedoucí pozice v bistru jí dávala smysl, protože se celý den skoro nezastavila a byla v kontaktu se zákazníky. Tu jí ale Vendula vzala i spolu s příplatkem za více práce. To všechno dohromady teď na Aničku nejspíš plnou silou dolehlo.

Diváci Ulice mohli být svědky výměny názorů mezi jinak klidnou Aničkou a Vendulou, která má po mateřské až příliš energie. Zdá se, že ty dvě se společně do dveří jen tak nevejdou. Jejich názory se totiž rozcházejí. Aničce bylo bez Venduly v bistru o poznání lépe. Ale že by kvůli tomu měnila svou práci?

Vypadá to, že Anička opět bude mít co řešit 

Jenže scenáristé Aničku dlouho smutnit nenechají. Přihrají jí další misi, ve které se může realizovat. Jak diváci dobře vědí, mezi Dirkem a Skyler došlo k rozchodu, a to kvůli drogám. František je zlostí bez sebe a nejspíš bude trvat na tom, aby se jeho Chris přestěhoval do Česka, kde na něj může dohlédnout. Anička tak možná uvidí svého vnoučka o dost častěji. Vzhledem k vytíženosti Františka a Skyler, možná bude babičkou na plný úvazek. 

Zdroj článku:
  • Autorský text