Čtvrtek v Ulici: Žofce se daří o dost lépe, jenže celá kauza narušuje manželství Ivy a Vítka

Čtvrtek v Ulici: Žofce se daří o dost lépe, jenže celá kauza narušuje manželství Ivy a Vítka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po hádkách a celkově náročnějším období, které u Duškových proběhlo, se Žofka po dlouhé době cítí zase o něco lépe. Dokonce už znovu mluví s Michalem, ke kterému ji pustila sama Bohunka Dušková. Za to, že Iva pomohla Žofce, teď Dušek tahá z maléru Vítka. Ten by nejradši Duška ze svého života odstřihnul, ale nemá na výběr. Iva je s ním v kontaktu více, než si přeje.

Přebere Dušek Vítkovi Ivu?

Nejspíš jen díky tomu, že je v časovém presu, nemá Vítek čas přemýšlet nad tím, jak to má jeho žena Iva s právníkem Robertem Duškem. Miloš ho posledně nahlodal, když mu řekl, že by mu rozhodně vadilo, kdyby si v podstatě cizí chlap dával schůzky s jeho ženou. Ale Vítek své ženě věří a ani Iva není ten typ, který by je tak zbořil domácí pohodu. Je věrnou manželkou, kterou hodlá být i nadále.

Přesto ji může těšit fakt, s jakou důvěrou se na ni Robert obrací. Pokud by ale pohledala v minulosti, ona sama nebyla nadšená z toho, jaké důvěrnosti mezi sebou měli Dita a Vítek, když se řešila jeho šikana v práci. Měla by kvůli tomu snad kontakt s Robertem omezit? No minimálně by mu neměla odpovídat na SMS v době, když se k ní Vítek chce tulit.

Žofka už zase mluví s Michalem a s řezáním chce definitivně skoncovat

Díky Ivě je na tom Žofka podstatně lépe. Tlak jejích rodičů na ni se zmírnil natolik, že může zase svobodně dýchat. Její máma už na tátu tolik nenasazuje, a dokonce jí dovolila, aby opět Michala doučovala. To je perfektní zpráva nejen pro ni, ale také pro Ivu. Ta se obávala, že Bohunce nikdo nedomluví. A hle! Ledy se hnuly. Možná by přece jen měla vyměnit masérské křeslo za to psychologické. Nebo může masáže kombinovat s psychologickým pohovorem. To by se pak mohla topit v penězích a EVIVĚ by hodila záchranné lano.

Zdroj článku:
  • Autorský text