Co vás čeká příští týden v Ulici? Jakub začne vyhrožovat sebevraždou!

Co vás čeká příští týden v Ulici? Jakub začne vyhrožovat sebevraždou!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden v Ulici rozhodně nebude skoupý na dramatické scény a napínavé momenty. Jakub vyláká Karlu na střechu vysoké budovy, kde ji chce vydírat pokusem o sebevraždu. Žofka u Klímových rozlije víno a také se objeví Jean-Claude, který bude kvůli Dirkovi pěkně zuřit!

Pryč! Odporná skvrno! Ztrať se! Zmiz!

Veronika nabídne Ivě lístky do divadla, a tak si Klímovi udělají pěkný kulturní večer, zatímco Anežka, Svatka a Žofka využijí prázdného bytu k dámské jízdě. Žofka dokonce přinese slaďoučké červené víno, aby se večírek jaksepatří rozjel. Jenže dojde k menší nehodě a sprška vína skončí na jejích nových kalhotách!

Nastane zuřivá snaha skvrnu co nejrychleji vyčistit. Žofka začne kalhoty drhnout v koupelně, svlečená jen do kalhotek, a k takové scéně se nachomýtne Michal. Jak právě on děvčatům pomůže? A co bude Ivě následujícího rána hodně podezřelé?

Žít, anebo nežít – to je, oč tu běží!

Jakubova láska ke Karle přeroste v šílenství, jež vyvrcholí právě příští týden. Veškeré dosavadní snahy Karlu zaujmout a přitáhnout zpátky k sobě se míjely účinkem, a tak se Jakub rozhodne sáhnout po věru drastickém řešení.

Pošle jí znepokojivá videa, na nichž stojí na vrcholu vysoké budovy a vybízí policistku, aby za ním okamžitě přijela, nebo bude hořce litovat. Karla se zpočátku snaží jeho manipulace ignorovat, ale nakonec podlehne a spěchá zachránit situaci. Naštěstí duchapřítomně zavolá Jirkovi a poprosí ho o pomoc. Podaří se Jakuba zpacifikovat dřív, než vážně zraní sebe i Karlu?

Bude na Lexíkovu oslavu pozvána Kateřina?

Lexík se těší na oslavu svých narozenin. Nakreslí nejen pozvánky pro kamarády z oddílu Drozdů, ale také pro maminku, která sice už nemůže přijít, ale určitě jí to udělá radost. Citlivý chlapec dojme k slzám Ingrid i Lumíra. Toho nicméně velmi mrzí, že na rodinnou oslavu nemůže pozvat Kateřinu, protože Vilma by to prostě nevydýchala. Jaké však bude Lumírovo překvapení, až Krabici pozve samotný Lexík? A k jakému trapasu dojde přímo během oslavy?

Lumíra mrzí, že na rodinnou oslavu nemůže pozvat Kateřinu, Zdroj: TV Nova

Jean-Claude se zlobí na Skyler! Proč za ní přijede?

Skyler se zdráhá povědět rodičům pravdu o rozchodu s Dirkem. Jak ti by vyváděli, kdyby se dozvěděli, že její přítel už léta bere drogy! Proto se rozhodne radši nic neříkat. V tichosti se přestěhuje do Prahy a doufá, že to celé nějak vyšumí.

Stačí však jediný Dirkův telefonát, aby Skyleřina vznětlivého tátu popadl amok! Jean-Claude všeho nechá a vypraví se do Prahy. Hodlá si to s dcerou pořádně vyřídit! Co všechno vypluje na povrch a jak do konfliktu zasáhne Franta?

Vanda vyvádí! Chce se jí Evžen pomstít?

Evžen s sebou z Austrálie přináší i špatnou zprávu. Adriana usoudila, že je vzhledem k rostoucím cenám energií nutné zvýšit nájemné. Blanka to naprosto chápe, dosavadní ceny byly koneckonců víc než přátelské. Jaké však budou reakce ostatních nájemníků? Bude právě zvýšené nájemné důvodem toho, že Vanda začne vyvádět jako dítě? Tahle sebestředná osoba se vždycky staví na zadní, jakmile není po jejím.

A když se na obzoru objeví nějaká komplikace, hned ji bere jako útok na vlastní osobu. Evžen se jí chce určitě pomstít za to, že je šťastná s Luďkem. Ten se ale až podezřele zajímá o novinky související s Blankou…