Pád Vilmy Nyklové, Milošova proměna v ženu a další novinky z 19. sezóny Ulice

Pád Vilmy Nyklové, Milošova proměna v ženu a další novinky z 19. sezóny Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Osmnáctá sezóna Ulice je za námi a seriál čekají zasloužené letní prázdniny, ostatně stejně jako nás. Po obvyklé pauze se ale můžeme těšit na nové díly, slibující spoustu zajímavých novinek, nečekaných zvratů a napínavých momentů. Co přesně nás čeká, to nám tvůrci poodhalili už teď.

Julie znovu zkusí manipulovat Kristýnou

Blance, Luďkovi i Evženovi se nesmírně ulevilo, když jim Kristýna před prázdninami oznámila, že už s Julií nebude spolupracovat. Papežové jde jenom o to vytřískat z klientek snadné peníze. Tohle poznání Kristýnu hluboce ranilo, koneckonců Julii důvěřovala víc než komu jinému. Doufala, že se s její pomocí zbaví panických záchvatů, ale teď jí nezbývá než dát šanci klasické léčbě. Povedenou terapeutku už nechce vidět, jenomže Julie se nenechá odstřihnout tak snadno. Jak se pokusí získat Kristýnu zpět na svou stranu?

Lumír vyrazí s Lexíkem do přírody a Vilma doma upadne

Výlety do přírody patří k oblíbeným aktivitám Lumíra a jeho synka Lexíka. Místo Krabice s sebou ale tentokrát vezmou Pavla a Mária. Pánská jízda, od níž si všichni slibují pořádné dobrodružství a trochu té mužské pospolitosti, se ale nebude vyvíjet úplně podle představ.

Mezitím se pečlivá Vilma Nyklová pustí do úklidu Lumírova bytu. Přehnaná snaživost se jí pořádně vymstí, když vyleze na schůdky, aby mohla utřít prach v hůře dosažitelných místech. Jak vážné následky přinese její bolestivý pád?

Vilma ztratí rovnováhu.
Vilma ztratí rovnováhu. | Zdroj: TV Nova

Karla usoudí, že si Kryštof našel přítelkyni

Osmnáctá sezóna Ulice vyvrcholila dojemnou svatbou Dominiky a Tonyho, během níž se Karla neubránila vzpomínkám na vlastní svatbu s Kryštofem. Pořád ho má ráda a přála by si, aby bylo vše jako dřív. Během prázdnin ale získá podezření, že si Kryštof někoho našel, a se svou domněnkou se svěří Dominice. Vzdá se naděje na záchranu manželství, nebo o Kryštofa zabojuje?

Bára a Bruno by se mohli dát konečně dohromady

Mezi Bárou a Brunem to před prázdninami pořádně jiskřilo. Rande, během něhož si mohli vyznat lásku a navázat opravdový vztah, jim ale přerušil Kryštof. Krátce poté Bára odletěla na dva měsíce do Japonska s tím, že to byl zřejmě osud a že jim není přáno, aby byli spolu. Dva měsíce však uplynou jako voda a po Bářině příletu zpět do Česka se naskytne nová šance. Z ukázky na nejnovější díly se zdá, že by mohlo dojít nejen na uvítací polibek…

První polibek Bruna a Báry
První polibek Bruna a Báry | Zdroj: TV Nova

Chlapák Miloš se mění v ženskou

Když se Miloš Knobloch objevil v Ulici poprvé, byl to protivný muž s předpotopními názory. U diváků si to zavařil tak, že jeho představitele začali slovně i fyzicky napadat. Od té doby se naštěstí mnoho změnilo a scenáristé udělali z Miloše sympaťáka. Dnes patří k nejoblíbenějším postavám. Užijeme si ho i v nové sezóně, kdy s hrůzou zjistí, že se mění v ženu. Jak dospěje k takové bláznivině a jak ho podpoří František, jenž po Bédovi převzal roli Milošova nejlepšího kamaráda?

„Jsme rádi, že Ulice diváky stále baví. Vážíme si toho, za jejich přízeň jim děkujeme. Zároveň je nechceme zklamat, a tak se snažíme vyprávět příběhy postav Ulice tak, jak to mají její fanoušci rádi – poutavě a s humorem, tak, aby v nich nechyběly emoce, láska a samozřejmě i dramata,“ řekla kreativní producentka Silvie Klasová. „Všem divákům přeji hezké léto a těším se, až se společně sejdeme u nových dílů Ulice.“

Zdroje článku:
  • Tisková zpráva TV Nova,
  • Autorský text